Tervetuloa yksityistunnillemme, joko ryhmässä tai vaikka yksin. Yksityistuntian kysyessäsi hintaan sekä ohjaajiimme vaikuttaa seuraavat asiat:

1. Montako osallistujaa

2. Mitä lajia/lajeja halutaan ohjattavan

3. Milloin yksityistuntia toivotaan pidettäväksi

Varmistamme aikasi ja tunnin hinnan aina sähköpostitse. Hinta määräytyy sovitun osallistujamäärän mukaan, sillä valmistelemme tunnin/laitamme välineitä kiinni ryhmänne määrälle oppilaita etukäteen.

Yksityistuntien peruutus viimeistään 1-7vrk ennen tuntia (riippuen mitä sovittu sähköpostitse lajin ohjaajasta riippuen). Myöhässä perutuista ja käyttämättämistä tunneista perimme täyden tunnin hinnan.

Maksu paikan päällä yleisimmillä maksuvälineillä. Liikuntaedut ovat henkilökohtaisia. Yrityksille myös verkkolaskutus, yksityisille lasku +5€ laskutuslisällä. Jätäthän laskutustietosi ohjaajalle viimeistään tunnin yhteydessä.

Motiolla on pienet WC, suihku ja pukuhuonetilat, jotka ovat käytössänne toki ennen ja jälkeen tunnin. Tunnille tarvitset mukaan liikuntavarustuksen lajisi mukaan: motio.fi/tunneille-mukaan/

Ajo-ohjeet ja yhteystietomme löydät: motio.fi/yhteystiedot/

Pidätämme oikeudet muutoksiin esim. force majeure tilanteissa. Esim ohjaajan sairastuessa tai koronatilanteen tilamme sulkiessa.