Varausehdot

Varaukset peruttava tarvittaessa viimeistään viikkoa ennen syntymäpäivien viettoaikaa. Päivänsankarin sairastuessa peruutukset myös myöhemmin. Mikäli juhlatarjoilut on jo valmistettu/ostettu Motion tai Kotileipomon puolesta, on ne lunastettava myöhäisestä peruutuksesta huolimatta.  Varaathan tarvittavan lisäajan ja paketit viimeistään viikkoa ennen juhlia. Mikäli juhlien osallistujamäärä jää alle minimin, laskutamme juhlista silti miniosallistujamäärämme 6 mukaan. Päivänsankari lasketaan mukaan osallistujaksi. Maksut hoidetaan juhlien yhteydessä Motiolla joko käteisellä tai kortilla, mikäli toisin ei ole etukäteen sovittu. Juhlijoita ei ole vakuutettu Motion puolesta, joten huolehdittehan tarvittaessa vapaa-ajan vakuutuksista, vaikka emme haavereita toivokaan tapahtuvan. Pidätämme oikeudet muutoksiin esim. force majeure tilanteissa. Esim ohjaajan sairastuessa tai koronatilanteen tilamme sulkiessa.

Ohjeistus juhliin

Huolehdittehan, että juhlijat pukeutuvat liikuntaan sopiviin mukaviin vaateisiin ja jättävät korut kotiin. Motiolla on helpoin touhuta paljain jaloin tai jarrusukilla. Pitkät hiukset kiinni touhuajilla. Suosittelemme, että mahdollinen ruokailu ja herkuttelu tapahtuu juhlien loppuosassa, kun touhuaminen on hoidettu. Näin lasten ei tule huono olo herkut vatsassa.

Voitte tuoda Motiolle omia herkkuja juhlijoita varten. Motiolta löytyy yksi tarjoilupöytä ja muita tasoja voi käyttää myös tarjoilussa vapaasti hyödyksi. Varastosta löytyy muutama tuoli ja pukuhuoneiden penkkejä voi myös käyttää. Juhlijat voivat syödä herkkuja aulassa. Motiolla on myös jääkaappi suurella pakastinlokerolla, mikro, kahvinkeitin ja vedenkeitin. Aulassa on myös vesipiste. Muutamia yksittäisiä kippoja, aterimia ym. löytyy myös hätätilanteiden varalta, mutta otathan omia aterimia ja lautasia juhlijoille mukaan. Avaamme ovet juhlijoille noin 15min ennen juhlia, mikäli toisin ei ole sovittu, ja jolloin voitte tulla valmistelemaan juhlianne tarvittaessa.