Sydämellisesti tervetuloa asiakkaaksemme!

Toimintamme perustettiin ohjaajiemme rakkaudesta liikuntaan sekä ihmisten liikuttamiseen. Motio on pieni paikallinen yritys, jonka tavoitteena on hyvän olon, terveellisen elämäntavan sekä uusien kokemusten jakaminen arkeenne.

Käyttöehdot

Käyttäessäsi palveluitamme hyväksyt käyttöehtomme: varaaheti.fi/motio –> sivun vasen alakulma ”käyttöehdot”. Järjestelmä vaatii myös rekisteröityessä näiden hyväksynnän.

Paikan varaus

Tunneillemme varataan paikat varaaheti.fi/motio järjestelmästä, jotta tiedämme, montako asiakasta tulee tunneille. Tunneilla on pienet maksimiosallistujamäärät (6-16 hlö tunnista riippuen) ja siksi toivomme aina paikan varausta. Mikäli paikkaa ei ole varattu etukäteen ja tunnilla on täyttä, ei tunnille pääse mukaan. Joidenkin tuntien suunnittelu perustuu myös hyvin paljon paikallaolijoihin tai välineiden määrään.

Paikan peruutus

Voit perua viikkotunnin 1.8.2020 alkaen viimeistään 6h ennen tunnin alkua varausjärjestelmän kautta. Tämän jälkeen varaus on sitova. Mikäli tunnille ei ole tullut tarpeeksi varauksia tähän mennessä, tunti perutaan. Mikäli sairastut tämän 6h rajan jälkeen, laitathan meille tekstiviestin 0503726383, ja hankithan lääkärin tai sairaanhoitajan todistuksen sairastumisestasi. Näin koronaikaan myös esim. kuvankaappaus varatusta testiajasta käy hyvin. Kaikista peruuttamattomista ja ilman todistusta perutuista tunneista lähetämme erillisen 12€+laskutuslisä 5€ laskun, mikäli tuntia ei ole maksettu Motiolla viikon sisään peruuttamattomasta tunnista, näytetty sairastodistusta tai sovittu jotain muuta. Peruuttamaton paikka saattaa vaikuttaa tunnin toteutumiseen, suunnitteluun tai viedä joltain muulta paikan tunnilla.

Katso myös: miksi viikkotunneilla on 6h peruutusraja?

Aikuisten kurssien varaus on sitova, jotta tiedämme toteutuuko kurssi. Lajeja voi käydä erikseen testaamassa välillä järjestettävillä kokeilu- tai starttitunneilla. Poissaoloista ei tarvikse erikseen ilmoittaa, mutta toki saa 🙂

Koronatilanteen oleellisesti valtakunnallisesti muuttuessa voi varauksen perua myös ennen kurssin alkua. Mikäli tilamme joudutaan koronatilanteen vuoksi sulkemaan, pyrimme järjestämään tunnit ja kurssit ja niiden materiaalin joko etänä, ulkona tai siirrettynä myöhempään ajankohtaan.


Noudatamme kaikessa toiminnassamme force majeure -perjaatetta. Mahdollisessa force majeure -tilanteessa pidätämme oikeuden kaikkiin muutoksiin toiminnassamme , tunneissa ja hinnoittelussa. Kurssien varaus toimii vanhaan tapaan, mutta koronatilanteen oleellisesti valtakunnallisesti muuttuessa voi varauksen perua myös ennen kurssin alkua. Mikäli tilamme joudutaan koronatilanteen vuoksi sulkemaan, pyrimme järjestämään tunnit ja kurssit ja niiden materiaalin joko etänä, ulkona tai siirrettynä myöhempään ajankohtaan.

Kevätkauden oletuksena, että kausi päästäisiin aloittamaan normaaliin tapaan koronatilanteesta huolimatta ja normaalilla lukujärjestyksellä. Mikäli kokoontumisrajoitus on kauden alkamisajankohtana 10-20 hengessä, ei kautta todennäköisesti pystytä aloittamaan täysin normaalisti. Tällöin 1) tunteja lyhennetään niin, että tilassa pysyy kokoontumisrajoitusten mukainen määrä oppilaita 2) kauden alkua siirretään hiukan ja menetettyjen tuntien materiaali järjestetään joko etänä, ulkona tai myöhempänä ajankohtana 3) tunteja saatetaan joutua pitämään vuoroviikoin etänä/ulkona sekä lähiopetuksena 4) ryhmiä pienennetään oleellisesti niin, että osan kurssilaisten ilmoittautuminen saatetaan joutua perumaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Tilannetta ja toimenpiteitä harkitaan aina vallitsevan tilanteen mukaan niin, että harjoittelu saataisiin pidettyä rajoitusten mukaisena ja turvallisena.

Edit: Huomaathan, että ryhmäliikunta ei ole AVI:n mukaan tällä hetkellä yleisten kokoontumisrajoitusten piirissä.

Varaus muille omalla profiililla

Voit tehdä varausjärjestelmässä useamman kuin yhden varauksen omalla profiilillasi. Huomaathan, että vastaat kuitenkin jokaisesta varauksesta kuin omastasi, vaikka varaisit ystävällesi. Aikuisten tunnit ja kurssit on suunnattu yli 15-vuotiaille, ja tätä nuoremmilta toivomme huoltajalta vapaamuotoista kirjallista lappua mukaan luvasta osallistua tunneille. Alle 18-vuotiaan varauksista vastaa aina huoltaja, vaikka profiili olisikin lapsen nimellä.

Jonotustoiminto

Mikäli tunti on täynnä, voit myös ilmoittautua jonoon. Mikäli joku peruu paikan ennen varauksen peruutuksen umpeutumisaikaa (6h ennen tuntia) saat omien asetustesi mukaisesti joko sähköpostiin tai tekstiviestitse tästä viestin. Mikäli et aio peruutuksen kautta saamaasi paikkaa käyttää, tulee sekin peruuttaa viimeistään 6h ennen tuntia. Voit myös tarvittaessa peruuttaa jonotuspaikkasi.

Tunnin maksu

Aikuisten kurssit/tunnit maksetaan kokonaisuudessaan studiolla, ennen tai jälkeen ensimmäisen tunnin alkua. Avaamme ovemme noin 10-15min ennen tuntien alkua. Huomaathan, että ohjaajamme ottavat maksuja vastaan joko ennen tai jälkeen tunnin ja kaikkien tuntien välissä ei välttämättä ole aina välejä (esim kurssit). Lasten ja aikuisten kurssien hinnat löydät kurssien kuvauksien yhteydestä. Motiolta löytyy pienet pukuhuoneet, suihku ja wc, jotka ovat käytössäsi paikan päällä. Pukuhuoneemme ovat salien perällä, mutta voit hipsiä varovasti salin reunaa pukuhuoneisiin, vaikka tunti olisi käynnissä 🙂 Motiolla on myynnissä muutamia grippiapuja tankoilijoille ja toppeja ja sortseja yms.

Lukujärjestys

Viikkotunnit saattavat hiukan vaihdella viikoittain. Pidätämme oikeuden tunti- ja hintamuutoksiin myös kesken kauden. Jaamme kautemme kevät-, kesä ja syyskauteen, jolloin lukujärjestys pyrkii yksittäisten tuntien osalta pysymään samana. Myös kausien väleissä saattaa pyöriä tunteja. Ajankohtaisen tilanteen näet aina varausjärjestelmästä.

Suuntaa-antavan lukujärjestyksen löydät täältä.

Katso myös:

Usein kysytyt kysymykset

Lajikuvaukset

Mitä päälle tai mukaan tunnille?