Tiesitkö, että voit myös kilpailla Suomessa ja kansainvälisesti tankotanssissa tai esimerkiksi esiintyä studion kevät ja joulujuhlissa?

Valmennusryhmä on tarkoitettu kaiken ikäisille ja tasoisille tankoilijoille, jotka harjoittelevat jotain päämäärää, kuten esiintymistä tai kilpailuita varten ja haluavat kehittyä urheilijana tai esiintyjänä. Lisää kilpailutoiminnasta ja eri sarjoista löydät esimerkiksi tankotanssi.net tai kisaraportteja tankotanssinmaailma.com -sivuilta.

Valmennettavat sitoutuvat valmentajan kanssa sovittuihin tavoitteisiin ja sitoutuvat käymään monipuolisesti studiolla harjoituksissa 2-3 kertaa viikossa valmennusryhmän viikoittaisen harjoituksen lisäksi. Valmennettavat saattavat saada myös kotitehtäviä tai kotiharjoitteita ja ovat velvollisia pitämään harjoituskalenteria. Tietyn väliajoin tavoitteita päivitetään yhdessä valmennettavan kanssa. Valmentaja avustaa yhteisten tavoitteiden saavuttamisessa ja tekee tarvittaessa koreografian kilpailuita/esiintymistä varten ja tulee mukaan kilpailuihin tarvittaessa.  Valmennusryhmässä oleva harjoittelija voidaan myös irtisanoa ryhmästä, mikäli yhteisesti sovituista harjoituksista kotona tai studiolla ei pidetä kiinni. Toivomme, että käyt aktiivisesti studiolla tunneille perustaitojen karttamiseksi, ennen kuin haet ryhmään ja vaikka mukaan voi hakea eri tasoiset tankoilijat, toivoisimme vähintään 2-tason tunneilla käyntiä ennen ryhmään hakemista opetuksen yhtenäistämisen vuoksi. Toivomme valmennusryhmäläisiltä pitkäaikaista sitoutumista ryhmään ja erinomaista motivaatiota tehdä töitä tavoitteiden eteen, sillä tuloksia ei luoda yhdessä yössä 🙂

HAKU RYHMÄÄN

tapahtuu vapaalla hakemuksella sähköpostitse, mihin liitä mukaan videota tankoilustasi sekä listausta tavoitteistasi. Saatamme pitää myös koeharjoitukset oppilaalle ennen ryhmään pääsyä. Hakea voi ympäri vuoden, mutta riippuen eri kisa/esiintymiskausista saatamme ottaa ryhmään mukaan vain tiettyihin aikoihin vuodesta.

VALMENTAJANA

toimii Heidi Kyyrönen, jolla on monipuolinen kokemus mm. joukkuevoimistelun, sirkuksen ja tankotanssin ohjaamisesta ja valmentamisesta sekä IPSAF:n tuomarina toimimisesta ja näin ollen erinomainen ymmärrys kilpailuiden vaatimuksista.

Ryhmä toimii kesällä 2017 harjoittelijoiden kanssa yhteisesti sovituilla ajoilla. Syksyllä 2017 ryhmälle tulee todennäköisesti vakivuoro kalenteriin. Seuraamalla facebook sivuamme näet kisaajiemme menestystä kisoissa sekä esitystemme kuvia 🙂

19059191_1818726031777123_5787207026097988732_n