Viivi

Viivi on aloittanut tankoilun kesällä 2015. Hän on harrastanut pienestä asti balettia ja joukkuevoimistelua, joista on ollut apua myös tankoilussa.

Kuva: Johannes Pirhonen

Viivin ensimmäinen esiintyminen tangolla oli syksyllä 2016 Pole Atticin ja Minna Kosken tanssistudion yhteisnäytöksessä ”Jungle Go”-duo-esitys. Valmennusryhmässä Viivi aloitti keväällä 2017 ja osallistui jo kesällä 2017 kilpailuihin Ideaparkissa ja Jämsän FitFest-tapahtumassa. Tänä syksynä ohjelmassa olisi vielä Pohjoismaiden mestaruuskilpailut 9.9 Hämeenlinnassa.

Viivin tavoitteena seuraavalle kaudelle 2018 on kilpailla nuorten sarjassa.

Viivin saavutukset:
Ideapark Harrastekilpailut 10.6.2017, 1. sija, taiteelliset pisteet 34
Jämsä Fitfest harrastekilpailut 10.8.2017, 5. sija naisten sarjassa , pisteet 66,3
POSA Nordic Pole Championships 9.9.2017, 2. sija, pisteet 91,07

 

Minna

Kuva: Johannes Pirhonen

Minna on kahden lapsen äiti, joka on hurahtanut tankoiluun keväällä 2016. Nuorempana harrastetut lajit lentopallo ja kansantanssit luovat Minnalle vahvan ja tanssillisen pohjan, jota hän on hyödyntänyt myös tankotanssissa. Aiempi jooga ja pilates tausta tukevat myös tankotanssia.

Minna aloitti esiintymisen syksyllä 2016 Pole Atticin ja Minna Kosken tanssistudion yhteisnäytöksessä ”Jungle Go” duo-esityksellä. Kevätnäytöksen 2017 jälkeen Minna liittyi valmennusryhmään. Elokuussa 2017 Minna kilpaili aloittelijoille suunnatussa Jämsän FitFest -tapahtumassa, jossa hän sai tsemppari palkinnon.

Tavoitteena kauden 2017 aikana on Minnalla osallistua vielä joihinkin kilpailuihin ja keväällä 2018 siirtyä kisaamaan Masters-sarjaan.

 

Nina 

Urheilusta vasta aikuisiällä innostunut Nina on 3 lapsen äiti. Juoksu, kuntosali, akrobatia ja

Kuva: Johannes Pirhonen

kaikenlaiset muut temppuilet kuuluvat harrastuksiin. Tankoilun Nina aloitti syksyllä 2016. Tanssillista taustaa ei ole muuten kuin satubaletissa 5veenä hetken ja tanssimiset kotona omaksi iloksi ja perheen huviksi tai kauhuksi.

Nina haluaa haastaa itseään, kokeilla ja oppia uutta ja luoda itselleen muistoja – kuitenkaan ei liian vakavasti. Ninan tavoitteena olisi voittaa esiintymispelko ja osallistua ehkäpä johonkin kilpailuun. Rohkeasti kohti siis uusia haasteita!

Mira

Aloittaa valmennusryhmässä syksyllä 2017