Aloitimme toiminnan kesän 2015 alussa Tervahovin ullakolla nimellä Pole Attic. Alussa tuntivalikoimamme keskittyi pitkälti tankotanssiin. Syksyllä 2015 muutimme uusiin tiloihin Punkalaitumentie 37 ja laajensimme tuntivalikoimaamme myös lapsille sopivaksi.

Muutimme 1.9.2017 uusiin tiloihin Erhonkatu 2:teen ja samalla muuttui myös nimemme koko lajivalikoimallemme sopivaksi. Uusissa, viihtyisissä, noin 150 neliön tiloissamme on aulan, sosiaalitilojen, wc:n ja suihkun lisäksi suuri tila, joka voidaan jakaa tarpeen mukaan kahteen osaan: tanko- ja sirkussaliin.

Tankosalissa on 6 tankoa, joten tunneille mahtuu 12 oppilasta ja tietääksemme meillä on aionoana kouluna Suomessa käytössä The Pole – merkkiset hienot ja helppokäyttöiset italialaiset tangot. Tankosaliin tulee myös tarpeen mukaan 9-12 ilma-jooga pistettä. Sirkussalissa pidämme akrobatia-, käsilläseisonta ja ilma-akrobatiatuntimme. Käytössämme on permantoja, erilaisia patjoja, trapetseja, kankaita, köysiä sekä jopa bungee vyö. Tilaa on mahdollista käyttää myös kokonaisena avonaisena tilana esimerkiksi tilaustunteja varten.