Kuva: Johannes Pirhonen

Sirkuksen valokuvaus 9.7.2018

Tule otattamaan itsestäsi mahtavia harrastuskuvia huikeissa maisemissa!

Motio järjestää jo kolmannen kerran asiakkailleen harrastusvalokuvauksen. Kuvaus järjestetään ulkosalla kauniissa Sastamalan maisemissa säävarauksella tai lajista riippuen sisätiloissa. Mikäli sade tai myrsky sattuu päivälle, kuvaus järjestetään sisätiloissa Motiolla. Kuvaajana toimii jälleen Johannes Pirhonen, jonka kädenjälkeä ovat lähes kaikki nettisivuillamme pyörivät kuvat.

Tänä vuonna voit valita haluamasi lajin sekä sisä- vai ulkokuvat:

tankotanssi – sisällä tai ulkona
akrobatia – sisällä tai ulkona
ilma-akrobatia vain sisällä

Kuvaus sisältää:
– 10 min kuvausaikaa kuvaajan kanssa

Kuva: Johannes Pirhonen

– haluamasi määrän kuvia hinnaston mukaan käsiteltynä digitaalisesti toimitettuina

Perusmaksu 10€ (veloitetaan, vaikket ottaisi yhtään kuvaa)

Lisäksi kuvien hinnat:

Yksi kuva: 19€

2 kuvaa: 18€/kpl

3 kuvaa: 17€/kpl

4 kuvaa tai enemmän: 16€/kpl

Ohjaajamme on myös paikalla opastamassa ja avustamassa, jotta saamme jokaisesta mahdollisimman onnistuneet kuvat muistoksi harrastuksesta. Myös lapset huoltajan luvalla tervetulleita! 🙂

Kuvausaika on klo 16-20  ja voit varata itsellesi henkilökohtaisen ajan varausjärjestelmästä. Järjestelmä kysyy lisätietoina kuviesi välinettä sekä sisä- vai ulkokuvatoivetta. Sateen sattuessa kaikki kuvat otetaan sisällä taustaa vasten. Mikäli haluat useampaa lajia tai sekä sisä-että ulkokuvia, varaathan jokaiselle haluamallesi vaihtoehdolle oman ajan. Näin pystymme mahdollistamaan välineistön siirron sisälle ja ulos. Jokainen kuvausaika maksaa myös erikseen.

Tarvittaessa siirrämme aikoja lähemmäs toisiaan tai lisäämme aikoja. Kuvaus järjestetään Motiolla, sisä- tai ulkotiloissa, jonne voit tulla noin 15min ennen aikaasi lämmittelemään. Haluamasi kuvat voit valita sähköisesti noin viikon sisään kuvauksen jälkeen. Kuvauksen maksu tulee laskulla kuvien valinnan jälkeen. Ilmoittautuminen on sitova. Kuvaus toteutetaan vain minimiosallistujamäärän (5) täyttyessä.

Lisätiedustelut voit laittaa sähköpostitse tai puhelimitse Heidille.

Kuva: Johannes Pirhonen

info@motio.fi tai 050 372 6383.

Ilmoittaudu valokuvaukseen varausjärjestelmän workshopit ja tapahtumat -välilehdeltä.