Motio vuokraa x-pole tankojansa asiakkailleen kuukausihinnalla 15€/kk. Vuokra maksetaan aina kunkin kuukauden alussa. Ilmoitathan viimeistään viikkoa ennen kuukautesi loppumista, mikäli palautat tangon. Näin osaamme antaa tangon seuraavalle vuokraajalle tarvittaessa eteenpäin 🙂 Veloitamme tangon palauttamatta unohtuneista viikoista 10€/vko, tarvittaessa tämä summa laskutetaan.

Vuokratankojen käyttö tapahtuu täysin asiakkaan omalla vastuulla. Motio ei vastaa tangosta aiheutuneista materiaalisista, rahallisista tai mistään muistakaan vahingoista tai vammoista. Asiakas on korvausvelvollinen tangon osien hukkuessa tai tangon vahingoittuessa, mikäli tankoa ei ole käytetty ohjeiden mukaan tai sen käyttötarkoituksen mukaisesti yhdelle hengelle kerrallaan. Lue käyttöohjeet huolellisesti ja kysy apua tarvittaessa. Katsothan myös, ettei tanko naarmuunnu.

Tankomme ovat X-polen 45mm paksuisia sport tankoja ja sopivat perus huonekorkeuksille. Kysy sähköpostitse tai  tekstiviestitse haluamaasi tangon pituutta, niin tarkistamme tilanteen 🙂 Huomaathan, että tangoista ei pitäisi yleensä jäädä jälkiä kattoon tai lattiaan, mutta silikonipehmuste saattaa joskus materiaaleista riippuen jättää hennon rinkulan kattoon tai lattiaan. Huomaathan myös, että tanko vaatii kantavat rakenteet sekä katossa, että lattiassa kumpaankin päätyyn, jotta se on kiinnitetty turvallisesti.

Tankojen kyselyt vuokralle huonekorkeuden mukaan:

info@motio.fi