Missä: Motiolla: Erhonkatu 2, Sastamala

Milloin: la 14.12 klo 12

Kenelle: Koko perheelle, innokkaille esiintyjille

Tänä syksynä emme järjestä joulunäytöstä ryhmille, vaan Open Stage eli avoin lava -tapahtuman, jonne kuka vain saa tuoda näytille oman esityksen tai numeron. Haluamme kannustaa lapsia ja aikuisia omien numeroiden suunnitteluun joko yksin, kaksin tai vaikka muutaman ystävän kanssa. Kaikkien taiteenalojen, kuten teatterin, musiikin, sirkuksen tai tanssin esitykset ovat tervetulleita. Kyseessä on koko perheen tapahtuma.

Motion välineistö on tarvittaessa käytettävissä, mutta niiden käytöstä on ilmoitettava ilmoittautuessa. Myös omaa rekvisiittaa tai vaikka soittimia saa lavalle tuoda, kunhan niiden siirtäminen lavalle ja pois on suhteellisen nopeaa. Esitysten on oltava lapsiystävällisiä ja maksimissan noin 5minuutin pituisia. Ne voivat myös sisältää musiikkia.

Motiolta löytyvät mm: tangot, ilmakiinnityspisteet, ilma-akrobatiavälineistöä, patjoja, permanto, muusiikintoistovälineistöä, mikrofoni. Kysy tarvittaessa lisää 🙂
Lava on noin 7,5m leveä ja välineistöstä riippuen yhtä syvä. Yleisö ja lava ovat samassa tasossa. Lavan takana on pieni lämmittelytila sekä pukuhuoneet.

Motion varausjärjestelmän tunnit kohdasta löytyvät vapaat treeniajat ovat käytettävissä esiintyjille ilmaiseksi esityksen harjoittelua varten ilmaiseksi, kun ilmoittautuminen open stageen on tehty. Motion oppilaille rajaton määrä ja ulkopuolisille esiintyjille kertaluontoisesti. Muistathan kuitenkin varata itsellesi paikan haluamastasi harjoitussalista etukäteen. Vapailla treeniajoilla ei ole ohjausta, mutta toisessa salissa on tunti käynnissä. Omia musiikkeja ei pysty soittamaan vapaalla treeniajalla. Myös ennen Open Stage tapahtuman alkua 14.12 voit tulla testaamaan omaa numeroasi kenraaleihin.

Open Stage toteutuu, mikäli vähintään 6 numeroa ilmoittautuu. Ilmoittautuminen tapahtuu Motion varausjärjestelmän kautta: varaaheti.fi/motio, kohdasta workshopit & tapahtumat. Yleisölle on vapaa pääsy katsomaan (rajattu määr paikkoja saapumisjärjestyksessä), pääsymaksu 5€ on vapaaehtoinen kassalla. Ilmoittauduthan esiintyjäksi viimeistään 24.11, jonka jälkeen lähetämme ilmoittautuneille vielä sähköpostitse viestiä tapahtuman toteutumisesta. Ilmoittautumisen voi tehdä myös lapsen huoltaja. Järjestelmä kysyy esityksen luonnetta, välineitä, rekvisiittaa ja esiintyjien nimet.

Lisätietoja tarvittaessa Heidiltä: 0503726383

Ilmoittautuminen sitovasti: varaaheti.fi/motio, kohdasta workshopit & tapahtumat.