Heidi

Heidi on Turun ammattikorkeakoulun esittävän taiteen koulutusohjelman sirkuslinjalta valmistunut sirkusartisti ja opettaja. Lukuisat nuoruuden harrastukset kuten joukkuevoimistelu, jalkapallo sekä yleisurheilu ovat antaneet oivat eväät monipuolisen liikunnan ohjaamiseen. Lisäksi Heidiltä löytyy pedagogista kokemusta liikunta-alalta yli 10 vuoden ajalta eri lajeista sekä myös erinäisiltä kursseilta kuten Varalan liikunnanohjauksen peruskurssilta. Sysäyksen sirkuksen pariin Heidi sai tankotanssista.

Tankoilun pariin Heidi eksyi Tampereella noin 7 vuotta sitten ja on Tampereen lisäksi ohjannut tunteja myös Turussa. Koulussa Heidin päälajeja ovat olleet akrobatia, käsilläseisonta, tolppa- sekä ilma-akrobatia. Hienointa sirkuksessa, tankoilussa ja kehonhallinnan harjoittelussa on Heidistä se, että opit uuden taidon samalla kun liikut hauskalla tavalla. Liikkumisen kuuluu tuoda iloa ja energiaa elämään!

Heidi on sirkusalan koulutuksensa lisäksi myös tankotanssissa koulutettu ja aktiivinen POSA:n tuomari sekä arvostetun Yoga Nordicin koulutettu ilmajooga opettaja. Heidi ohjaa useimpia tunteja Motiolla ja vastaa valmennusryhmän sekä lasten kehitysryhmän toiminnasta.

Mira

Mira on liikuntaan hurahtanut kolmen pojan äiti jonka tunneilla keskitytään tehokkaaseen treenaamiseen muttei happamalla naamalla. Liikkumisesta tulevan hyvän fiiliksen välittäminen on Miran ohjaamisen päätavoite.

Mira on koulutettu kehonpainoharjoittelun ohjaaja, parkour ohjaaja ja on käynyt useita kehon luonnolliseen liikkeeseen pohjautuvaa koulutusta. Mira kouluttautuu myös pedagogisesti Suomen Nuorisirkusliiton koulutuskokonaisuudessa.

Tiina

Tiinan tausta on joogassa, jonka eri muotoja hän on harrastanut koko ikänsä. Viime vuosina hän on keskittynyt tekemään ja opettamaan flow-joogaa, jossa on elementtejä akrobatiasta esimerkiksi monenlaisten käsitasapainojen muodossa. Jäsenkorjaajan ammatti ja laaja koulutus luovat pohjan, jonka kautta Tiina ymmärtää ihmiskehoa liikkuvana ja psykofyysisenä kokonaisuutena.

Tiina haluaa olla esimerkki siitä, miten koululiikunnassa keskinkertainen ihminen vailla minkäänlaista urheilutaustaa voi löytää aikuisiällä liikunnan ilon. Liikkuminen saa olla rentoa ja hauskaa ja silti tehokasta! Anatomisesti oikeat linjaukset ja hyvä kehonhuolto tekevät harjoittelusta myös turvallista. Koulutukseltaan Tiina on FM, kalevalainen jäsenkorjaaja ja RYT200-joogaopettaja.

Tiia

Sirkustreenit ja monet muut sirkuslajien tunnit ohjaa tänä syksynä Tiia, joka on alkujaan lähtöisin Sorin sirkukselta ja on opiskellut sirkusta myös Codartsin sirkuskoulussa Hollannissa.

Ohjaajana Tiia on iloinen ja pirteä, eikä pelkää uusia haasteita!

Minna

Päivityksen alla!