Heidi

Heidi on Turun ammattikorkeakoulun esittävän taiteen koulutusohjelman sirkuslinjalta valmistunut sirkusartisti ja opettaja. Monet nuoruuden harrastukset kuten joukkuevoimistelu, jalkapallo sekä yleisurheilu ovat antaneet oivat eväät monipuolisen liikunnan ohjaamiseen. Lisäksi Heidiltä löytyy pedagogista kokemusta liikunta-alalta yli 10 vuoden ajalta eri lajeista sekä myös erinäisiltä kursseilta kuten Varalan liikunnanohjauksen peruskurssilta. Sysäyksen sirkuksen pariin Heidi sai tankotanssista.

Tankoilun pariin Heidi eksyi Tampereella noin 2011-2012 ja on Tampereen lisäksi ohjannut tunteja myös Turussa. Koulussa Heidin päälajeja ovat olleet akrobatia, käsilläseisonta, tolppa- sekä ilma-akrobatia. Hienointa sirkuksessa, tankoilussa ja kehonhallinnan harjoittelussa on Heidistä se, että opit uuden taidon samalla kun liikut hauskalla tavalla. Liikkumisen kuuluu tuoda iloa ja energiaa elämään!

Heidi on sirkusalan koulutuksensa lisäksi myös tankotanssissa koulutettu ja aktiivinen POSA:n tuomari sekä arvostetun Yoga Nordicin koulutettu ilmajooga opettaja. Heidi ohjaa useimpia tunteja Motiolla, kouluttaa tarvittaessa henkilökuntaa sirkuslajeissa ja vastaa valmennusryhmän sekä lasten kehitysryhmän toiminnasta. Heidi on myös IPSF:n tankourheilun Elite-sarjan Suomenmestari 2019 sekä POSA:n tankotanssin 4s. vuonna 2019.

Mira

Mira on liikuntaan hurahtanut kolmen pojan äiti jonka tunneilla keskitytään tehokkaaseen treenaamiseen muttei happamalla naamalla. Liikkumisesta tulevan hyvän fiiliksen välittäminen on Miran ohjaamisen päätavoite.

Mira on koulutettu kehonpainoharjoittelun ohjaaja, parkour ohjaaja ja on käynyt useita kehon luonnolliseen liikkeeseen pohjautuvaa koulutusta. Mira on kouluttautunut myös pedagogisesti Suomen Nuorisirkusliiton koulutuskokonaisuudessa.

Mira on myös IPSF:n renkaan elite-sarjan Suomenmestari duo-sarjassa 2019 sekä saman vuoden IPSF:n MM pronssimitalisti.

Tiina

Tiinan tausta on joogassa, jonka eri muotoja hän on harrastanut koko ikänsä. Viime vuosina hän on keskittynyt tekemään ja opettamaan flow-joogaa, jossa on elementtejä akrobatiasta esimerkiksi monenlaisten käsitasapainojen muodossa. Jäsenkorjaajan ammatti ja laaja koulutus luovat pohjan, jonka kautta Tiina ymmärtää ihmiskehoa liikkuvana ja psykofyysisenä kokonaisuutena.

Tiina haluaa olla esimerkki siitä, miten koululiikunnassa keskinkertainen ihminen vailla minkäänlaista urheilutaustaa voi löytää aikuisiällä liikunnan ilon. Liikkuminen saa olla rentoa ja hauskaa ja silti tehokasta! Anatomisesti oikeat linjaukset ja hyvä kehonhuolto tekevät harjoittelusta myös turvallista. Koulutukseltaan Tiina on FM, kalevalainen jäsenkorjaaja ja RYT200-joogaopettaja.

Viivi

Viivi aloitti Heidin valmennuksessa Sastamalassa 2015 ja on sen jälkeen jatkanut harrastamista sekä kilpailua Motiota edustaen. Vivi ohjaa pääasiassa tankotunteja aikuisille ja lapsille.

Sini

Minna M.

Asta

Muut ohjaajat

Motiolla ohjaa myös muutama muu yksittäisiä tunteja viikossa tekeviä ohjaajia. Huolehdimme henkilökohtaisesti kaikkien ohjaajiemme koulutuksesta aina ennen ohjauksen aloittamista, mikäli tarve vaatii.