Ryhmäliikunnan olessa rajoitettuna, voit osallistua kertamaksulla (10 €) Motion Zoom-tunneille. Varaa ja maksa tuntisi varaaheti.fi/motio

OHJE ZOOM VIRTUAALITUNNEILLE OSALLISTUMISEEN

Huom! Virtuaalitunneille osallistuminen tapahtuu omalla vastuulla kotona. Motio / Tmi Heidi Siltala ei vastaa tapaturmista ja loukkaantumisista tai muista vahingoista jotka tapahtuvat asiakkaan kotona. Alle 10-vuotiaille osallistujille suosittelemme huoltajan läsnäoloa tuntien ajaksi, teknisten asioiden sekä turvallisuuteen liittyvien asioiden vuoksi. Zoom-tunnille on helppo osallistua joko (1) lataamalla sovellus tai (2) ilman sovellusta selaimen kautta. Käyttöön tarvitaan nettiyhteydellä varustettu tietokone, älypuhelin tai tabletti.

Zoom latausohje puhelimeen/tablettiin: Hae Play kaupasta (android) App store (iphone/ipad) sovellus Zoom cloud meetings ja lataa se laitteeseesi. Sovellus on maksuton.

Tietokoneelle: Tietokoneelle Zoom latautuu (maksuton) suoraan kun laitat selaimen osoitekenttään zoom.us/support/download (ilman www.) Latautumisikkunan näet tietokoneen alapalkissa (chrome), odota että lataus valmis ja seuraa ohjeita. Kun lataus on valmis avautuu ikkuna jossa voit liittyä kokoukseen kirjautumalla sisään (sign in).

Oma tili: Liittyäksesi kokoukseen eli tunnille sinulla täytyy olla oma zoom tili (maksutonta) eli luo itsellesi myös tunnukset (maksuton) kohdasta sign in, mikäli niitä ei sinulla vielä ole. Käytäthän sitä nimeä, jolla ilmoittaudut tunnille, niin ohjaaja tietää osallistujat.

Tunnin maksu tapahtuu varatessa tuntia. Tunnille osallistuminen kertamaksulla tapahtuu vain varausta tehdessä (varausjärjestelmän kautta varaaheti.fi/motio):. Mikäli et tajunnut maksunappia ensimmäisellä kerralla ilmoittautuessasi, voit tehdä uuden varauksen ja maksaa sen samalla nimellä. Poista halutessasi vanha varaus. Varaus sitova ja maksua ei siis palauteta takaisin. Linkki Zoom-tunnille lähetetään erillisessä meilissä viimeistään 5min ennen tunnin alkua, joten ilmoittauduthan ajoissa. Nauhoitteet on katsottavissa 48 tunnin ajan (mutta tunti täytyy varata ennen live-linkin lähetystä). Linkki nauhoitukseen lähetetään tunnin jälkeen. Mikäli et maksa tuntia varausjärjestelmän kautta tai peru varaustasi viim 6h ennen tuntia, pystyt osallistumaan tunnille, mutta sinulle lähetetään jälkikäteen 10€ lasku tunnista +5€ laskutuslisä.

Tunnille liittyminen ja osallistuminen: Tunnille kannatta liittyä mukaan linkin saavuttua. Mikrofonisi ja kamerasi on automaattisesti mykistetty kun liityt mukaan tunnille. Pidäthän ainakin mikrofonin mykistettynä koko tunnin ajan. Mikäli haluat, että Tiina näkee sinut, voit pitää kameran päällä. Zoomin sisäistä chattiä ei saa käyttää tunnin aikana kenenkään kanssa sillä se saattaa vaikuttaa suuresti kuvan laatuun. Tunnille liittymisessä yleinen ongelma on ollut se että asiakkaan audio ei ole päällä eli ei kuule mitään. Kun liityt mukaan tunnille etkä kuule musiikkia niin klikkaa audio päälle kuulokkeen kuvasta joka on vasemmalla alakulmassa. Kuulokkeen kuvan klikkaamisen jälkeen valitse connect to audio tai call via device audio yms . Sitten äänet pitäisi kuulua.

Tietoturva-asiaa: Studion kutsut tunneille rekisteröintiin ja linkit tulevat AINA Tiinan omasta sähköpostista eli tiina.m.ahokas@gmail.com.

Motion tietoturvaseloste löytyy oheisen linkin takaa: https://motio.fi/tietosuojaseloste/, Zoomilta löydät omat tietoturvaselosteensa. Motio ei jaa rekisteröinnin yhteydessä annettuja tietoja missään tilanteessa kolmansille osapuolille. Kyseisen tunnin osallistujalista näkyy jokaiselle tunnin aikana (etunimi/sukunimi tai jolla olet kirjautunut) sivupalkissa.

Motio ei jaa osallistujaraportteja tunneista missään tilanteessa kolmansille osapuolille. Linkkien jakaminen asiakkaiden keskuudessa kielletty. Motio ei myöskään vastaa asiakkaan teknisistä ongelmista tai selvitä niitä tuntia ennen tai tunnin aikana.

Ongelmatilanteessa olethan yhteydessä sähköpostitse info@motio.fi. Puhelimitse asiakaspalvelumme ei pysty pääsääntöisesti auttamaan zoomiin liittyvissä asioissa.

Tervetuloa mukaan!