Syyskausi 2020:

Syyskausi: 31.8.-5.12.2020 (ei tuntia vko 42 syyslomalla)

Joulunäytös: järjestämme todennäköisesti videoidun näytöksen syksyllä 2020 halukkaiden kesken. Lisää tästä syksyn aikana 🙂

Luethan ystävällisesti koko ohjeistuksen 🙂

Lukujärjestys

Motio lukujärjestys syksy 2020

Kurssien kuvauksen ja ilmoittautumisen löydät varausjärjestelmästä.

Yleiset ohjeet lasten kursseille

Tarjoamme lapsille monipuolista sirkus- parkour- ja akrobatiaopetusta. Lasten tuntimme ohjaavat koulutetut ohjaajat. Joissakin ryhmissä on lisäksi apuohjaaja. Ryhmiemme ikäsuositukset ovat viitteellisiä, joten toivomme oppilaiden sijoittuvan ryhmiin taitotason mukaan. Mikäli et ole varma ryhmästäsi, otathan toki yhteyttä.

Kaikilla varatuilla tunneilla ovat voimassa varaus/käyttöehtomme (aukeavan sivun vasen alakulma –> käyttöehdot), jotka asiakas hyväksyy rekisteröityessään.

Ilmoittautuminen

Paikat kursseille täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoitamme ilmoittautuneille viimeistään vuorokautta ennen kurssia sähköpostitse, mikäli kurssi ei toteudukaan. Kursseilla on rajattu määrä oppilaspaikkoja.

Ensimmäistä kertaa Motiolla harrastusta koittavan lapsen kurssin voi tarvittaessa perua ensimmäisen kerran jälkeen, mikäli lapsi ei sovellukkaan kurssille. Mikäli olet harrastanut meillä jollakin kurssilla jo aiemmin, on varaus sitova. Eli jos varaat, sitoudut maksamaan kurssin. Peruutukset ilmoitettava ennen toista kertaa sähköpostitse info@motio.fi, jotta saamme tarvittaessa avoimen paikan seuraavalle oppilaalle. Mikäli peruutus tulee myöhässä ja emme saa peruutetun paikan tilalle ketään jonosta viikon sisään, veloitetaan kurssin täysi hinta. Mahdollinen laskutus hoidetaan sähköpostitse 5 euron laskutuslisällä.

Ilmoita jokainen lapsi erikseen eri varauksella, syys- ja kevätkausi ilmoittaudutaan ennen kauden alkua erikseen. Mikäli ryhmä ei toteudu, pyrimme myös yhdistelemään eri tasoja tarvittaessa harrastuksen toteutumiseksi. Muistathan, että kirjautumalla varausjärjestelmään voit tarkastella tekemiäsi varauksia tarvittaessa, sekä tarkastaa mm.kurssin aikatauluja 🙂

Maksaminen

Lasten tunnit maksetaan studiolla ensimmäisen tai viimeistään toisen kerran yhteydessä. Huomaathan, että kaikkien tuntien aikana ei aulassa ole henkilökuntaa, vaan henkilökunta ottaa pääsääntöisesti maksuja vastaan tuntien väleissä. Kahden ensimmäisen viikon aikana kauden alussa saattaa myös joidenkin tuntien aikana olla aulassa Motion henkilökuntaa normaalia enemmän. Ryhmät toteutuvat, mikäli minimiosallistujamäärä täyttyy ja ryhmiin on vain rajattu määrä paikkoja. Hintamme eivät sisällä vakuutusta Motion puolesta, joten tarkistathan, että lapsesi tapaturmavakuutus on kunnossa, vaikka tapaturmia emme toivokaan sattuvaksi.

Mikäli kurssia ei ole maksettu viimeistään 1kk kurssin alkamisesta, lähetämme laskutuslisällisen (5€) laskun kurssista automaattisesti. Eli mikäli haluat maksaa laskulla, se tulee sinulle automaattisesti laskutuslisällä reilun kk päästä kurssin alkamisesta. Kurssien hintaan ei ole laskettu laskutuksen hintaa, joten siksi se lasketaan kurssin hinnan päälle.

Maksuvälineet lasten kursseilla

 • Käteinen
 • Yleisimmät pankki & luottokortit
 • Visa electron
 • Apple Pay

Peruutus

Kurssien ilmoittautuminen on sitova pienten ryhmäkokojemme vuoksi.

Ensimmäistä kertaa Motiolla harrastusta koittavan lapsen kurssin voi tarvittaessa perua ensimmäisen kerran jälkeen, mikäli kurssi ei tunnukaan omalta. Mikäli olet harrastanut meillä jollakin kurssilla jo aiemmin, on varaus sitova. Peruutukset ilmoitettava ennen toista kertaa sähköpostitse info@motio.fi, jotta saamme tarvittaessa avoimen paikan seuraavalle oppilaalle. Mikäli peruutus tulee myöhässä ja emme saa peruutetun paikan tilalle ketään jonosta viikon sisään, veloitetaan kurssin täysi hinta. Mahdollinen laskutus hoidetaan sähköpostitse 5 euron laskutuslisällä.

Mikäli kurssilta toiselle tahtoo siirtyä kesken kauden on tämä mahdollista, mikäli kurssilla on tilaa. Olethan tästä erikseen yhteydessä.

Koronatilanteen oleellisesti valtakunnallisesti muuttuessa voi varauksen perua myös ennen kurssin alkua. Mikäli tilamme joudutaan koronatilanteen vuoksi sulkemaan, pyrimme järjestämään tunnit ja kurssit ja niiden materiaalin joko etänä, ulkona tai siirrettynä myöhempään ajankohtaan.

Alkeet, jatko vai edistyneet? Tai mikä laji sopii lapselle?

Mikäli et ole varma kurssistasi, olethan yhteydessä. Laitamme aina alkeista jatkoon ja jatkosta edistyneisiin siirtyville viestiä ennen kauden alkua, mikäli koemme oppilaalle hyödyliseksi siirtyä seuraavaan ryhmään.

Eri sirkuslajien lajiesittylyt löydät täältä.  

Tarkemmat kuvaukset löydät aina ilmoittautumisen yhteydessä kurssien kuvauksista.

Jonotus

Mikäli haluamasi kurssi on täynnä, olethan esim whatsup-viesti yhteydessä meihin niin laitamme sinut halutessasi jonoon 🙂

Kurssin ohjaaja

Varausjärjestelmä ei näytä kurssin ohjaajaa. Kurssin ohjaaja saattaa siis vaihdella hiukan kausittain vaikka pyrimmekin aikataulujen puitteissa pitämään ohjaajat ryhmillä samoina. Motio kids-ryhmissä on ohjaajan lisäksi apuohjaaja yleensä mukana.

Paikan päällä

Motiolle saapuessasi jätäthän ulkovaatteesi ja kenkäsi eteiseen. Pukuhuoneet ja wc on salien perällä, joten vaikka tilassa olisi tunti käynnissä, voit hipsiä salin reunaa pitkin pukuhuoneeseen. Aikuisen ei tarvitse olla paikan päällä koko tunnin ajan, mutta mikäli tuntuu, että tällaiselle on tarvetta, saa niinkin toki tehdä. Ohjaajallamme on varausjärjestelmän kautta jättämänne yhteystiedot, joihin soitamme aina tarvittaessa.

Mikäli lapsesi on sen ikäinen, että pärjää myös itse harrastukseen tullessaan, voit jättää lapsen myös pihaan. Ohjeistathan lapsia kuitenkin siitä, että pihassa ajaa autoja. Mikäli jätä autosi Motion pihaan, ethän jätä niitä naapurimme Malkamäen ovien eteen, jotta hän saa tarvittaessa ovensa aina auki 🙂

Mukaan tunneille

 • liikuntavarustus, paljaat jalat
 • pitkät hiukset kiinni ”kuperkeikan kestävästi”
 • korut ja purkat pois
 • juomapullo (vettä, ei mehua 🙂 )
 • tankotunneille pieni pyyhe ja sortsit
 • ilma-akrobatiatunneille pitkähihaiset ja -lahkeiset ihonmyötäiset vaatteet tai halutessasi sortsit (enemmän pitoa, iho saattaa kuitenkin helpommin palaa)
 • parkourtunneille tahraamattomat sisäpelitossut tms sekä ulkoliikuntavarustus, aina kun sää näyttää suotuisalta pihaparkoiluun

Ilmoita lapsesi omalla nimelläsi! Järjestelmä kysyy lapsen nimen, iän sekä lisätietoja 🙂