Harrastatko Motiolla jotain sirkuslajeistamme? Akrobatiaa, tankoakrobatiaa, ilma-akrobatiaa? Haluatko kehittyä nopeammin, päästä esiintymään myös muualle tai joissakin lajeissa jopa kilpailemaan?

Mitä ryhmä sisältää?

Kesän 2018 alussa aloittaa toimintansa lasten kehitysryhmä, joka valmentaa lapsia tulevia esityksiä ja kilpailuja varten. Ryhmän toiminta on pitkäjänteistä, joten ryhmään sitoudutaan useamman vuoden tavoitteita miettien. Haemme ryhmään jäseniä eri lajeista, mutta ryhmässä harjoitellessa tehdään jokaiselle lajille ominaisia harjoitteita. Ryhmäläisiltä oletetaan sitoutumista myös järjestää muut harrastukset sen mukaan, että kehitysryhmän harjoitukset ja tapahtumat ovat etusijalla. Ryhmäläiset esiintyvät automaattisesti Motion joulu- ja kevätnäytöksessä ja mahdollisesti myös muissa tapahtumissa, joihin saatamme lähteä ja toimivat esikuvina muille lapsille.

Kehitysryhmäläisiä ohjataan henkilökohtaisemmin myös kyseiselle lapselle sopiville tunneille hänen tavoitteisiinsa nähden ja vanhempien ja lapsen kanssa käydään keskusteluja harjoitusmäärästä ja tavoitteista. Kehitysryhmäläisen tulee jatkaa harrastusta myös muissa yhdessä sovituissa ryhmissä, sekä tarvittaessa käydä myös muiden lajien tai aikuisten tunneilla.

Harjoitukset

Pelkän kehitysryhmän kausimaksu määräytyy tuntien määrän mukaan, keskimääräinen tuntihinnan arvio noin 8-10€. Varsinaisia pelkän kehitysryhmän tunteja on noin kerran viikossa muiden harjoitusten lisäksi. Muut tunnit ja kurssit maksetaan normaaliin tapaan. Kehitysryhmäläiset ostavat myös Motion edustusasut ja tarvittaessa omat esitys- ja kilpa-asut. Kehitysryhmän tunteja tulee olemaan myös jonkin verran loma-aikoina, ei pelkästään syys- ja kevätkaudella. Syksyn 2018 harjoitukset tulevat olemaan sunnuntaisin klo 12-17 välillä (alkusyksystä viikolla). Keväälle 2019 pyrimme siirtämään tunnit taas arki-illoille.

Kilpaileminen tankotanssissa

Tankotanssissa soolona/duona kilpaileminen vaatii kehitysryhmän kautta aikuisten valmennusryhmään mukaan pääsyä. Näin pystymme varmistamaan lapsen valmiuden ja turvallisuuden kokonaisen oman numeron hallintaan suurella lavalla kilpailuissa. Emme laita lasta kilpailemaan, ennen kuin lapsi on valmis taidollisesti ja henkisesti siihen ja harjoittelee ahkerasti tavoitteitaan kohti.

Haku ryhmään tapahtuu noin vuoden välein hakutilaisuudessa, josta ilmoitamme näillä sivuilla. Seuraava haku todennäköisesti kevätkauden 2019 puolella.

Mikäli sinulla on kehitysryhmän toiminnasta kysyttävää, voit soitella Heidille 050 372 6383.

 

RYHMÄLÄISET

Meea Moi! Olen kohta 8-vuotias kakkosluokkalainen tyttö Vammalasta ja olen harrastanut tankotanssia kohta kaksi vuotta ja tykkään tästä todella paljon.

Amanda Olen Amanda ja kohta 12v. Olen harrastanut akrobatiaa 2 vuotta ja tankoakrobatiaa vuoden ja nyt olen päässyt kehitysryhmään.

Jenna Minä olen v.2006-syntynyt tyttö Vammalasta. Aloitin akrobatian vuonna 2016. Suosikkivälineitäni ovat rengastrapetsi ja kangas. Kehitysryhmässä aloitin vuonna 2018. Lisäksi harrastan joogaa, seinäkiipelilyä ja merenneitouintia.

Viivi Moi, mun nimi on Viivi ja olen 10-vuotias. Harrastan tankoakrobatian lisäksi balettia ja suunnistusta. Kotona hypin trampoliinilla ja hoidan koiraani ja kissoja. Lempi kouluaineeni on liikunta.

Salme Olen Salme. Harrastan ilma-akrobatiaa ja lentopalloa. Ilma-akrossa tykkään tehdä kaikilla välineillä. Parasta ilma-akrossa on oppia uusia liikkeitä. Tahdon kehittyä urheilijana sekä esiintyjänä. Pienempänä olen harrastanut monia laleja mm. ratsastusta ja trampoliinivoimistelua. Koulussa paras aine on ehdottomasti liikunta. Vapaa-ajalla tykkään olla trampalla, sekä leikkiä koiranu, Einon, kanssa.

Ilona Harrastan lattia-akrobatiaa, tankoakrobatiaa, keppihevosia, ratsastusta ja käsityökerhoa. Olen pian 12-vuotias. Lattia-akroa harrastan nyt toista vuotta.