HUOM! Haku ryhmään on auki nyt syksyllä 2021! Katso lisää sivun alaosasta.

Harrastatko Motiolla jotain sirkuslajeistamme? Akrobatiaa, tankoakrobatiaa, ilma-akrobatiaa? Haluatko kehittyä nopeammin, päästä esiintymään myös muualle tai joissakin lajeissa jopa kilpailemaan?

Mitä ryhmä sisältää?

Kesän 2018 alussa aloitti toimintansa lasten kehitysryhmä, joka valmentaa lapsia tulevia esityksiä ja kilpailuja varten. Ryhmän toiminta on pitkäjänteistä, joten ryhmään sitoudutaan useamman vuoden tavoitteita miettien. Haemme ryhmään jäseniä eri lajeista, mutta ryhmässä harjoitellessa tehdään jokaiselle lajille ominaisia harjoitteita. Ryhmäläisiltä oletetaan sitoutumista myös järjestää muut harrastukset sen mukaan, että kehitysryhmän harjoitukset ja tapahtumat ovat etusijalla. Ryhmäläiset esiintyvät automaattisesti Motion joulu- ja kevätnäytöksessä ja mahdollisesti myös muissa tapahtumissa, joihin saatamme lähteä ja ryhmäläiset toimivat esikuvina muille harrastaville lapsille.

Kehitysryhmäläisiä ohjataan henkilökohtaisemmin myös kyseiselle lapselle sopiville tunneille hänen tavoitteisiinsa nähden ja vanhempien ja lapsen kanssa käydään keskusteluja harjoitusmäärästä ja tavoitteista. Kehitysryhmäläisen tulee jatkaa harrastusta myös muissa yhdessä sovituissa ryhmissä, sekä tarvittaessa käydä myös muiden lajien tai aikuisten tunneilla.

Harjoitukset

Pelkän kehitysryhmän kausimaksu määräytyy tuntien määrän mukaan, keskimääräinen tuntihinnan arvio noin 8-10€. Varsinaisia pelkän kehitysryhmän tunteja on noin kerran viikossa muiden harjoitusten lisäksi. Muut tunnit ja kurssit maksetaan normaaliin tapaan. Kehitysryhmäläiset ostavat myös Motion edustusasut ja tarvittaessa omat esitys- ja kilpa-asut. Kehitysryhmän tunteja tulee olemaan myös jonkin verran loma-aikoina, ei pelkästään syys- ja kevätkaudella. Kehitysryhmäläiset harjoittelevat Motiolla vähintään 3-4 krt viikossa.

Haku syksy 2021

Syksyn 2021 aikana haemme ryhmään uusia jäseniä. Haku tapahtuu sopimalla Heidin kanssa hakuaika jollekin sunnuntaille marraskuun aikana klo 13-14 välille. (Mikäli tämä ei käy, olethan yhteydessä.) Hakutilaisuudessa lapset ovat yksitellen huoltajansa kanssa ja haku kestää noin 30min. Jokaisen tulisi tehdä hakuun oma noin 1-2min esitys, esim omasta lajistaan, mutta myös esim tanssinumero käy, mikäli kotona ei ole mahdollisuuksia harjoitella omalla välineellä. Heidi myös testaa ja juttelee oppilaan valmiuksista ryhmään. Ota musiikki mukaan niin, että saat sen soitettua esim aux piuhan avulla.

Jos haet ryhmään, laita Heidille viestitse 7.11.2021 mennessä heidi@motio.fi  :

Hakijan nimi:

Huoltajan nimi:

Puh nro (huoltajan):

Sopivat sunnuntait marraskuussa klo 13-14:

Millä välineellä/esityksellä haet mukaan:

Tarvittaessa kysy lisätietoja Heidilta heidi@motio.fi

Harkitsethan tarkkaan, ennen kuin haet kehitysryhmään 🙂

Tämänhetkiset kehitysryhmäläiset

Meea, Melina, Ilona, Hilma