Harrastatko Motiolla jotain sirkuslajeistamme? Akrobatiaa, tankoakrobatiaa, ilma-akrobatiaa? Haluatko kehittyä nopeammin, päästä esiintymään myös muualle tai joissakin lajeissa jopa kilpailemaan?

Mitä ryhmä sisältää?

Kesän 2018 alussa aloittaa toimintansa lasten kehitysryhmä, joka valmentaa lapsia tulevia esityksiä ja kilpailuja varten. Ryhmän toiminta on pitkäjänteistä, joten ryhmään sitoudutaan useamman vuoden tavoitteita miettien. Haemme ryhmään jäseniä eri lajeista, mutta ryhmässä harjoitellessa tehdään jokaiselle lajille ominaisia harjoitteita. Ryhmäläisiltä oletetaan sitoutumista myös järjestää muut harrastukset sen mukaan, että kehitysryhmän harjoitukset ja tapahtumat ovat etusijalla. Ryhmäläiset esiintyvät automaattisesti Motion joulu- ja kevätnäytöksessä ja mahdollisesti myös muissa tapahtumissa, joihin saatamme lähteä ja ryhmäläiset toimivat esikuvina muille harrastaville lapsille.

Kehitysryhmäläisiä ohjataan henkilökohtaisemmin myös kyseiselle lapselle sopiville tunneille hänen tavoitteisiinsa nähden ja vanhempien ja lapsen kanssa käydään keskusteluja harjoitusmäärästä ja tavoitteista. Kehitysryhmäläisen tulee jatkaa harrastusta myös muissa yhdessä sovituissa ryhmissä, sekä tarvittaessa käydä myös muiden lajien tai aikuisten tunneilla.

Harjoitukset

Pelkän kehitysryhmän kausimaksu määräytyy tuntien määrän mukaan, keskimääräinen tuntihinnan arvio noin 8-10€. Varsinaisia pelkän kehitysryhmän tunteja on noin kerran viikossa muiden harjoitusten lisäksi. Muut tunnit ja kurssit maksetaan normaaliin tapaan. Kehitysryhmäläiset ostavat myös Motion edustusasut ja tarvittaessa omat esitys- ja kilpa-asut. Kehitysryhmän tunteja tulee olemaan myös jonkin verran loma-aikoina, ei pelkästään syys- ja kevätkaudella. Syksyn 2018 harjoitukset tulevat olemaan sunnuntaisin klo 12-17 välillä (alkusyksystä viikolla). Keväälle 2019 pyrimme siirtämään tunnit taas arki-illoille. Kehitysryhmäläiset harjoittelevat Motiolla vähintään 3-4 krt viikossa.

Kilpaileminen tankotanssissa

Tankotanssissa soolona/duona Motion teamissä kilpaileminen vaatii kehitysryhmän kautta aikuisten valmennusryhmään mukaan pääsyä. Näin pystymme varmistamaan lapsen valmiuden ja turvallisuuden kokonaisen oman numeron hallintaan suurella lavalla kilpailuissa. Emme laita lasta kilpailemaan, ennen kuin lapsi on valmis taidollisesti ja henkisesti siihen ja harjoittelee ahkerasti tavoitteitaan kohti.

Haku ryhmään tapahtuu noin vuoden välein hakutilaisuudessa, josta ilmoitamme näillä sivuilla. Seuraava haku kesäkuussa 2019.

Harkitsethan tarkkaan, ennen kuin haet kehitysryhmään 🙂

Seuraava haku on 15.6.2019 ja voit ilmoittautua hakuun huoltajasi tunnuksilla varaaheti.fi/motio, kohdasta muut tapahtumat & workshopit. Kirjoitathan ilmoittautuessasi lisätietokenttään hakevan lapsen nimen, iän, välineen sekä tarvittaessa välineen korkeuden (esim trapetsi), jolla hän haluaa hakea ryhmään. Hakuvälineen ei tarvitse olla se, jolla haluat enimmäkseen harjoitella ryhmässä, mutta toki se on suotavaa. Hakuun tullaan yhdessä huoltajan kanssa ja hakuun kuuluu oman soolon (2-4min) esittäminen. Lisäksi saatamme tehdä muutamia muita harjoitteita permannolla ja haastattelemme huoltajaa ja lasta. Ilmoittautumisajan päätyttyä ilmoitamme kaikille oman yksilöllisen ajan, jolloin oma hakuaikasi on tuolloin 15.6. noin klo 10-12 välillä. Painotamme haastattelua haussa, sekä lapsen valmiutta ryhmään. Otathan musiikkisi mukaan niin, että pystyt soittamaan sen joko cd-levyltä, tai aux-piuhan avulla.

Ilmoittautuminen viimeistään 1vko ennen hakua. Mikäli sinulla on kehitysryhmän toiminnasta tai hausta tai sen aikataulusta kysyttävää, voit soitella Heidille 050 372 6383.

 

RYHMÄLÄISET

Meea Moi! Olen kohta 8-vuotias kakkosluokkalainen tyttö Vammalasta ja olen harrastanut tankotanssia kohta kaksi vuotta ja tykkään tästä todella paljon.

Amanda Olen Amanda ja kohta 12v. Olen harrastanut akrobatiaa 2 vuotta ja tankoakrobatiaa vuoden ja nyt olen päässyt kehitysryhmään.

Viivi Moi, mun nimi on Viivi ja olen 10-vuotias. Harrastan tankoakrobatian lisäksi balettia ja suunnistusta. Kotona hypin trampoliinilla ja hoidan koiraani ja kissoja. Lempi kouluaineeni on liikunta.

Ilona Harrastan lattia-akrobatiaa, tankoakrobatiaa, keppihevosia, ratsastusta ja käsityökerhoa. Olen pian 12-vuotias. Lattia-akroa harrastan nyt toista vuotta.

Melina päivittyy…