Kevätkausi 2020

Alkeet: maanantaisin 17:10-18:00

Jatko: tiistaisin 16:40-17:30

Kevätkausi: 20.1.-3.5, ei tunteja vko 9, 10.-13.4. tai 30.-1.5.

Suositusikä: yli 7-vuotiaat

Hinta: 98€

Lasten ilma-akrobatiakurssilla pääset tutustumaan ilma-akrobatian ihmeelliseen maailmaan. Tunneilla tutustumme kuukausittain eri välineisiin, kuten trapetsiin, rengastrapetsiin, vertikaalikankaaseen, sekä köyteen. Lapset saavat valita kauden loppupuolella välineen, jota haluaa tehdä viimeisillä kerroilla enemmän.

Ilma-akrobatia kehittää mm. motoriikkaa, kehonhallintaa ja notkeutta ja on hauskaa! Käythän lattia-akrobatiatunneilla tai motio kidseissä kehittämässä kehonhallintaasi, kunnes olet valmis lentämään. Akrobatiatunnit eivät ole kuitenkaan vaatimuksena ilma-akrobatiaan osallistumiseen, mutta perus akrobatiataidot kuten kuperkeikat ja kärrynpyörät auttavat myös ilma-akrobatiassa.

Mikäli alkeiden sisältö oli sinulle vielä haastavaa, käythän alkeissa niin kauan, että kurssilla käydyt taidot sujuvat. Jatkotunneille voit siirtyä, kun osaat hyvin taiton, kiepin, kiipeyksen sujuvasti ja solmun. Syksyllä 2019 ei ole erikseen edistyneiden ryhmää, vaan toivomme tähän ryhmään kuuluvien siirtyvän aikuisten jatkoryhmään perjantaille tai käyvän viikkotunneista sirkustreeneissä tai ilma-akrobatian jatkotunneilla.

Katso kaikkien lasten yleiset ohjeet tunnille varauksesta, pukeutumisesta ja maksusta,

ja ilmoittaudu mukaan TÄSTÄ