HUOM!!!
 
Lippujen kysyntä on ylittänyt täysin odotukset ja varattavat liput on valitettavasti loppuunvarattu. Tiskin takana on muutamia lippuja, joista pyrimme ensisijaisesti myymään jokaiselle perheelle vähintään yhden lipun, jotta edes yksi huoltaja pääsisi yhteen esitykseen seuraamaan lastansa.
 
Lippuja voi noutaa tuntien yhteydessä/väleissä, esim To klo 18:55-19 tai klo 21 jälkeen. Pe klo 19-19:15 tai 20:15 jälkeen. Su klo 15:40-15:50, 16:50-17 tai klo 20:15 jälkeen. Ma klo 17:15-17:30 tai 18:30 jälkeen. Mikäli meinaat noutaa varatut lippusi kenraaleiden yhteydessä tulee se tehdä viimeistään ennen 16:45, jotta pystymme keskittymään kenraaleihin rauhassa.
 
Lisälippuja kannattaa kysellä koko kenraaleiden jälkeen klo 20 tiskiltä, jolloin lippuvaraukset ovat rauenneet tai tulla ovelle vielä koettamaan ennen esitystä, josko mukaan pääsisi vähintään seisomapaikalle penkkirivien taakse. Todennäköisesti muutamia paikkoja pystymme vielä ovelta myymään, mutta näemme vasta paikan päällä tilanteen.
 
Pidämme esitykset toistaiseksi edelleen Motion tiloissa ilmakiinnitysvaatimusten vuoksi, joita ei muualta Sastamalasta vielä löydy tällaisella mittakaavalla. Joulunäytöksiä meillä oli vain 1, ja sillon liput riittivät suht hyvin vaikka täyttä olikin, joten pahoittelemme tilannetta, joka on tullut meillekin lippujen suhteen yllätyksenä.

 

KEVÄTNÄYTÖS

Tervetuloa seuraavaamaan Motiolle lasten ja aikuisten huikeita sirkusesityksiä sekä permannolla, ilmassa sekä tangolla. Varaudu Pokemonien henkeäsalpaaviin temppuihin, makeisiin nauruihin Peppi Pitkätossun ja tunteellisiin hetkiin Nalle Puhin parissa.

Milloin? keskiviikkona 9.5.2018

Näytökset? 17:00 ja 19:00, esitys kestää noin tunnin

Missä? Motiolla, Erhonkatu 2

Lisätietoja? info@motio.fi tai 050 372 6383

Kenelle? Sopii koko perheelle. Saamme tilamme sisääntulon tarvittaessa esteettömäksi rampeilla, otathan yhteyttä! 🙂

Hinta? aikuiset 8€, lapset (5-15v, opisk., työttömät) 4€

Kaikki esiintyjät esiintyvät kummassakin näytöksessä, joten voit tulla katsomaan jomman kumman identtisistä näytöksistä. Vain Motio kids 4-6-vuotiaiden ryhmät esiintyvät yhdessä näytöksessä. Maanantain ryhmä klo 17 ja keskiviikon ryhmä klo 19.

Lippuja on rajattu määrä per näytös. Voit varata haluamasi määrän lippuja ennakkoon tästä päivästä lähtien haluamaasi näytökseen. Lippuja voi noutaa viikosta 17 lähtien Motiolta. Liput tulee lunastaa viimeistään vuorokautta ennen näytöstä Motiolta muiden tuntien yhteydessä. Lisätietoja lippuvarauksista info-napin takaa varausjärjestelmästä.

Kaikki lippuvaraukset VARAUSJÄRJESTELMÄSTÄ

Esiintyjien ohjeistus esityksiin ja kenraaleihin löytyy täältä.