Mitä? Motion lasten ja aikuisten ryhmien joulunäytös
Milloin? lauantaina 8.12. klo 12 ja 14 (näytökset ovat identtisiä)
Missä? Motiolla Erhonkatu 2, Sastamala
Kenelle? Koko perheelle, tilaamme on tarvittaessa myös esteetön kulku etuovista
Hinta? 8e/lippu (kaikki liput ovat saman hintaisia)
“Tänä vuonna tulee kuluneeksi 250 vuotta siitä, kun entinen ratsuväen vääpeli Philip Astley perusti ratsastuskoulun joutomaalle Lontoon Westminsterin sillan lähistölle ja ryhtyi järjestämään näytöksiä, joissa tehtiin uskaliaita temppuja hevosen selässä ympyrän muotoisella maneesilla. Philip Astleyta pidetäänkin modernin sirkuksen perustajana ja tänä vuonna vietetään siis maneesilla esitettävän sirkuksen 250. Juhlavuotta.” (Lähde: SNSL)
 
Tämän vuoksi juhlimme myös Motion joulujuhlassa sirkusta, teemalla ”sirkuksen joulu”. Tule katsomaan, miten klovni selviää jouluvalmisteluistaan Motion omassa joulusadussa. Tapaa sadun sirkushevosia, voimanaisia ja tykinkuula, tai haukkase vaikkapa hattaraa tai popcornia Luvassa huikeita esityksistä sekä lasten, että aikuisten ryhmiltä mm. ilma-akrobatian, akrobatian, tankoilun tai muuten vain temppuilun keinoin.
 
Liput varausjärjestelmästä varaaheti.fi/motio
Ohjeet: Tee varaus lipuista omalla profiilillasi ja järjestelmä ohjaa sinut suoraan maksuun. Max 4 lippua/perhe ainakin alustavasti, jotta jokaisesta perheestä päästäisiin katsomaan esityksiä 🙂 Lippuja ei pysty varaamaan tai ostamaan Motiolta vaan myymme kaikki ennakkoliput varausjärjestelmän kautta. Lipuilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta. Ovelta tarkistetaan varaukset nimen perusteella. Mikäli lippuja jää yli verkkokaupasta, myymme niitä myös ovelta.
 
Hinta sekä aikuisilta, että lapsilta 8€.
 
HUOM! Huomaathan, että liput joutuu toistaiseksi valitettavasti ostamaan yksitellen verkkokaupasta. Lipunmyynti verkkokaupassa aukeaa 26.11. klo 9.