Motio on Pole Sports Finlandin virallinen kuvausstudio tangoilla 22.5.2021. Kuvauspäivä on tarkoitettu vain kilpailuihin ilmoittautuneille kilpailijoille.

Välineistö:

Motiolla on 2kpl the pole stainless steelin 45mm noin 370cm tankoja, jotka laitetaan palkkeihin kiinni kuvausta varten. Tangot laitetaan permannolle, jonka käytön soveltavuudesta sääntöjen puitteissa on kysytty Pole Sports Finlandilta. Tankojen välissä on myös reilun puolen metrin korkuinen palkki katossa kiinni, joka on myös ilmoittautumisvaiheessa kuvausstudioksi varmistettu sallituksi Pole Sports Finlandilta. Tämä kannattaa kuitenkin huomioida koreografiassa. Tankojen takana on verhot. Tila on vanha hallirakennus.

FB tapahtumassa kuvaa ja videoo tilasta ja tangoista, varsinkin spinny tangon pyörinnästä. Lisäämme tapahtuman kun ehdimme.

Kuvausaika ja sen varaaminen:

22.5.2021 noin klo 12-14 välissä. Lisäämme aikoja tarvittaessa jonkin verran alkuperäisten aikojen yhteyteen. Ilmoittautuminen vain varausjärjestelmämme kautta, yhdelle kuvaukselle varattu aikaa 30min ja oman studion ulkopuolisilta kisaajilta tuon ajan kuvausmaksu on 10€. Paikalla on valvomassa 1hlö Motion henkilökuntaa. Ethän ota ylimääräistä väkeä omaan kuvaukseesi (kuvaaja/huoltaja/valmentaja) ja paikalla on vahva maskisuositus muuten kuin suorituksen aikana. Kuvausten väliin jätetään 10min siirtymä. Varaathan aikasi viimeistään viikkoa ennen kuvausta, peruutukset viimeistään viikkoa ennen.

Motio tarjoaa kuvaajille kisapaikan, sekä äänentoistomahdollisuuden. Emme tarjoa kameraa, musiikintoistovälineistöä (eli esim oma puhelin tai kone mukaan, jonka saat aux tai iphone liitännällä laitteisiin kiinni) tai myöskään kuvaushenkilöstöä. Suosittelemme myös omia pyyhkeitä tangon putsausta varten.

Huomaathan, että naapurissamme on autokorjaamo, joten emme voi taata täysin hiljaista kuvausympäristöä. Alustavasti on kuitenkin puhuttu, että naapuri ei olisi töissä enää klo 12 jälkeen kyseisenä päivänä. Myös pihassa ajelu tai juttelu ovien edessä saattavat kuulua sisälle. Vältäthän siis näitä taataksesi edelliselle kuvausrauhan. Jos kuvauksen aikana tulee selkeästi häiritseviä tilan ulkopuolelta tulevia ääniä, koitetaan ehtiä kuvaamaan uudestaan ja siirretään seuraavia liukuvasti, niin että kuvaukset saataisiin onnistumaan.

Varauksesta ei tule erillistä infoa, joten jos varaat, olethan paikalla varaamanasi aikana 🙂 Tsemppiä kisatreeneihin ja ja itse kuvaukseen.