Käytössämme on sähköinen ajanvarausjärjestelmä, johon kirjautumalla voit varata haluamasi kurssin tai tunnin. Viikkotunnit voit myös perua viimeistään 8h ennen tunnin alkua kirjautumalla sisään ja perumalla tunnin. Muistathan, että kurssien ja workshoppien varaus on sitova. Lasten ilmoittautumisen voi perua, mikäli lapsi ei sovellukkaan kyseiselle kurssille ensimmäisen kerran jälkeen, mutta toivomme, että  käytte avoimissa ovissamme/kesäleireillä testaamassa mahdollisesti lajin soveltuvuuden lapselle etukäteen. Mikäli olet aiemmin osallistunut saman lajin lasten kurssille, on varaus sitova. Varattu paikka ryhmästä voi viedä jonkun toisen paikan tai peruttu paikka estää koko kurssin toteutumisen ensimmäisen kerran jälkeen minimiosallistujamäärän jäädessäkin yhtäkkiä alle rajan. Huomaathan, että alle 18-vuotiaan huoltaja on vastuussa lapsen/nuoren varauksista. Luethan varausehdot rekisteröityessäsi!

Näet aina kirjautumalla sisään kaikki omat varauksesi, sekä voit tarkistaa kurssien päivämääriä. Samat tiedot löytyvät myös nettisivuilta.

Ilmoittautuminen lasten kursseille tapahtuu myös ajanvarausjärjestelmän kautta. Ilmoittautuminen tehdään vanhemman nimellä ja profiililla ja järjestelmä kysyy lisätietona lapsen nimen, iän ja lisätietoja. Voit myös ilmoittaa useamman lapsen samalla profiililla, mutta teethän jokaiselle oman varauksen erikseen (näin tunti ei tule vahingossa ylibuukattua) sekä käyttää silti profiiliasi myös omiin tunti/kurssivarauksiisi.

Ilmoittaudu lasten kursseille TÄSTÄ   HUOM! Kevätkaudelle 2019 ilmoittautuminen aukeaa vasta lähipäivinä 🙂

Ilmoittaudu aikuisten (ja aikuinen & lapsi) kursseille TÄSTÄ