Sunnuntaina 13.5. vietetään äitienpäivää. Sen kunniaksi järjestämme äideille, lapsille ja koko perheelle sopivaa liikunnallista toimintaa sirkuksen parissa. Tervetuloa liikuttamaan äitejä heidän päivänsä kunniaksi! 🙂

Varaa paikkasi varausjärjestelmän workshopit välilehdeltä. TÄÄLTÄ

Äitienpäivän temppurata klo 13:15-14:30

Tule viettämään railakasta ja tempuntäyteistä temppurataa vaikka koko perhe. Temppuradan alussa sirkustelurata näytetään läpi, jonka jälkeen voi jatkaa itsekseen sirkustelua eri välineillämme vanhemman kanssa.

Otathan mukaan urheiluvarustuksen ja vesipullon. Ilmoita vain yhden vanhemman nimi workshoppiin ilmoittautuessasi, varaat samalla paikan perheellesi. Workshoppeihin ilmoittautuminen on sitova, sairastapaukset erikseen. Temppurata pidetään, mikäli vähintään 3 ilmoittautuu mukaan. Ilmoitamme noin vuorokautta ennen, mikäli tunti ei toteudu.

Temppurata sopii hyvin alle kouluikäisille lapsille sekä myös hiukan vanhemmille. Voit olla radalla myös haluamasi ajan, eikä koko aikaa tarvitse halutessaan olla paikalla. Ohjaaja on koko radan ajan paikalla neuvomassa ja opastamassa.

Tämä tapahtuma ei kuulu viikkotunteihimme!
Hinta 10€/perhe tai 5€/vanhempi+lapsi

Äiti & lapsi -sirkustunti klo 12-13

Tule viettämään railakasta äitienpäivää sirkuksen parissa lapsesi kanssa! Teemme hauskoilla harjoitteilla temppuilua yhdessä vanhemman kanssa ja saamme hien ja naurun pintaan. Tämä sirkustelu kasvattaa samalla myös luottamusta lapsen ja vanhemman välillä ja on ennen kaikkea hauskaa 🙂 Teemme yhdessä mm. akrobatiaa, ilma-akrobatiaa, jongleerausta sekä temppuilemme eri välineiden avulla.

Tunti sopii hyvin ensikertalaisille. Otathan mukaan liikuntavarustuksen pitkillä housuillan ja vesipullon. Ilmoita vain vanhemman nimi workshoppiin ilmoittautuessasi, varaat samalla paikan yhdelle lapselle.

Workshoppeihin ilmoittautuminen on sitova, sairastapaukset erikseen. Tunti pidetään, mikäli vähintään 3 paria ilmoittautuu mukaan. Ilmoitamme noin vuorokautta ennen, mikäli tunti ei toteudu. Workshop sopii hyvin vähintään kouluikäisille lapsille/nuorille tai miksei vanhemmillekin “lapsille” 🙂 Voit toki tulla myös isän tai muun vanhemman kanssa, mikäli äiti ei pääse.

Hinta 14€ /äiti & lapsi yhteensä

Toinen lapsi mukana workshopissa +7€/lapsi

Tämä workshop ei kuulu viikkotunteihimme