Meillä voit harrastaa juuri silloin kuin sinulle sopii.

Viikkotunnit kohdasta pääset mukaan yksittäisille tunneille. Varaa paikka tunneilta ja kurkkaa kalenterista hieman viikoittain vaihtuvat  tunnit. Kaikki avoimen tason tunnit sopivat hyvin ensikertalaisille ja niille voit tulla ilman mitään ennakkotaitoja tai -tietoja. Tarkista tarvittaessa tunnit kuvaus ja taso info napin takaa. Tuntien peruutus järjestelmän kautta 8h ennen tunnin alkua. Rekistöityessä muista lukea ja hyväksyä järjestelmän käyttöehdot, jotka voit aina tarkistaa myös varausjärjestelmän vasemmasta alakulmasta. Yksittäiset tunnit maksaa ennen tuntia joko kertamaksulla tai useamman kerran kortilla. Katso hinnat hinnastosta.

Voit myös käydä tankotanssin tai ilma-akrobatian alkeiskurssin myös kurssimuodossa. Ensikertalaisille tarkoitetun tankotanssi- sekä ilma-akrobatiatunnin löydät “strattitunti” nimellä viikkotunneiltamme silloin tällöin, mikäli et halua sitoutua harrastamaan heti kurssimuotoisesti vaan haluat kokeilla. Kursseille ilmoittautuminen on sitova.

Järjestämme myös silloin tällöin eri teemoin varustettuja workshoppeja. Ajoittain järjestämämme workshopit eivät kuulu viikkotunteihin vaan maksetaan aina erikseen.