Meillä voit harrastaa juuri silloin kuin sinulle sopii tai harrastaa kurssimuotoisena.

Tunnit eli viikkotunnit ovat yksittäisiä tunteja, joille voit osallistua oman aikataulusi mukaan kertaluontoisesti tai vaikka joka kerta. Ilmoittaudut aina erikseen yksittäiselle tunnille. Tarkista tarvittaessa tunnit kuvaus ja taso info napin takaa. Kaikki avoimen tason tunnit sopivat hyvin ensikertalaisille ja niille voit tulla ilman mitään ennakkotaitoja tai -tietoja.

Kurssit ovat aina kokonaisuuksia, joille ilmoittautessa sitoudut maksamaan koko kurssin. Kursseilla harjoitellaan uusia taitoja hyvin kronologisessa järjestyksessä. Suosittelemme varsinkin tankoilun ja ilma-akrobatian aloittejoille alkeiskurssia harrastuksen aloittamiseksi. Myös akrobatiassa ja muissa lajeissa saattaa välillä olla erilaisia kursseja. Kaikki lasten tunnit ovat kurssimuotoisia.

Kursseille ilmoittautuminen on sitovaa, viikkotuntien peruutus järjestelmän kautta viimeistään 6h ennen tunnin alkua. Kaikki tunnit ja kurssit maksetaan Motiolla, mikäli ei toisin ilmoiteta. Kurkkaa hinnasto omalta sivultaan. Tutustuthan huolellisesti myös varaus- ja peruutuskäytäntöihin (käyttöehtoihin), jotka hyväksyt aina varatessasi.

Järjestämme myös silloin tällöin eri teemoin varustettuja workshoppeja tai tapahtumia. Ajoittain järjestämämme workshopit eivät kuulu viikkotunteihin tai kursseihin vaan maksetaan aina erikseen.

Kaikki järjestämämme toiminta löytyy ja on varattavissa ajankohtaisena aina varausjärjestelmässä ja suuntaa antavan lukujärjestyksen löydät täältä.