Koronapäivitys 17.3. (ja vanhempi 7.3.2021)

17.3.2021

Hei,

Alueellemme on taas tullut uusia suosituksia. Motion toimintaa ei ole kielletty eli edelleen kaikki lasten sekä aikuisten ryhmät jatkuvat normaalisti. Ymmärrämme myös, että emme valitettavasti voi kaikkia tässä tilanteessa miellyttää, joten jokainen perhe itse tekee tietysti päätöksen omasta osallistumisestaan tunneille tässä vapaaehtoisessa vapaa-ajan aktiviteetissa.

Huom! Kaikki parkour ryhmät jatkavat 5.4. asti ulkoharjoituksilla. Muistathan siis kunnon ulkovarustuksen.

Mikäli et halua käydä 5.4. asti lasten kurssisi tunneilla, ilmoitathan siitä takaisin sähköpostilla viimeistään su 21.3. mennessä. Lähetämme ensi viikolla taukoa pitäville viime vuoden korvaavaa materiaalia, jota voi halutessaan käydä kotona läpi. Etämateriaalin katsomismääristä päätellen mikään kotitalous on tuskin niitä vielä kuluttanut loppuunkaan J Mikäli jostain ryhmästä ilmoitusten perusteella näyttäisi myös siltä, että lähes ketään ei jatka kyseisenä ajanjaksona lähiopetuksessa, harkitsemme myös etäopetusta koko ryhmälle. Kaikki, jotka jatkatte lähiopetuksena, muistattehan edelleen korona-ajan ohjeistuksemme: https://motio.fi/2020/07/22/syyskausi-ja-covid-19/

Käyttöehdoissamme: ”Mikäli tilamme joudutaan koronatilanteen vuoksi sulkemaan, pyrimme järjestämään tunnit ja kurssit ja niiden materiaalin joko etänä, ulkona tai siirrettynä myöhempään ajankohtaan.”, joten otamme tilanteen vakavasti, mutta koemme myös velvollisuutta järjestää halukkaille tunnit lähiopetuksena, kun aluehallintovirasto ei ole toimintaamme myöskään kieltänyt. Aamulehdessä myös tänään lukee: ”Yksityisiä liikuntapaikkoja ei olla toistaiseksi sulkemassa. Sulku vaatisi koronatilanteen heikkenemistä nykyisestä edelleen, Pirkanmaan pandemiaohjausryhmä arvioi tiistaina.”

Pyydämme teiltä myös kärsivällisyyttä tiedottamisen suhteen. Asioiden selvittely eri virastoista on tällaisissa tilanteissa hidasta, varsinkin kun ne tuppaavat ruuhkautumaan aina uusien suositusten ja rajoitusten tullessa eivätkä aina itsekään tiedä kaikkiin kysymyksiin suoraa vastausta. Osa suosituksista ja rajoituksista saattaa myös tulla sellaiseen aikaan (esim kesken tunteja), jolloin ehdimme reagoida niihin vasta tuntien jälkeen. Pyrithän ystävällisesti siis välttämään yksittäisiä kysymyksiä tuntien jatkumisesta, sillä ne hidastavat tiedottamista ja asioiden selvittelyä, kun niihin yksitellen vastataan J Oletuksena voitte aina pitää, että toiminta jatkuu, ennen kuin toisin ilmoitetaan. Ilmoitamme aina, mikäli jokin kurssi tai tunti on peruttu, ensisijaisesti sähköpostitse ja tarvittaessa myös tekstiviestitse.

Kiitos yhteistyöstä ja kärsivällisyydestä!

Ystävällisin Terveisin

Motion väki

7.3.2021

Kaikki kurssit ja tuntimme jatkuvat loman jälkeen viikolla 10 normaalisti!

Aluehallintovirastolta tarkistettujen ohjeiden mukaisesti toimintaamme ei ole rajoitettu. Jokainen saa toki itse päättää osallistumisestaan toimintaamme. Motio jatkaa siis toistaiseksi normaalisti toimintaansa, pienillä lisäjärjestelyillä:

 • Mikäli aulassa on ahdasta, odottelethan ulkona pienen hetken. Aloitetaan tunnit tarvittaessa hieman liukuvasti.
 • Kaikki parkour-ryhmät ovat viikoilla 10, 11 ja 12 ulkoryhminä. Otathan siis ulkoliikuntavälineet. Lähtö tunnin alkaessa aina Motiolta.
 • Maanantain viikkotunti tanko 2-3 –tunti on siirretty aikaan 16:40-17:40 ainakin seuraavaksi kolmeksi viikoksi.
 • Tankotanssin lasten alkeet torstaisin käyttävät edelleen takaovea.
 • Joidenkin viikkotuntien osallistujamääriä tarkkailemme erityisen tarkasti ja viilailemme maksimiosallistujamääriä aina tunnin suunnitelmien mukaan.

Muistathan edelleen myös aiemman koronainfomme, jota toivomme edelleen käytäväksi lastenkin kanssa kotona läpi. Alkuperäinen info löytyy: https://motio.fi/2020/07/22/syyskausi-ja-covid-19/

 •  Edelleenkin kipeänä tai yhtään oireisena jäädään kotiin.
 • Jos tulet ulkomailta, toimithan THL:n ohjeiden mukaisesti, etkä tule tunnille 2 viikkoon.
 • Käsienpesu aina Motiolle tullessa tai lähtiessä.
 • Käytä käsidesiä kesken tunnin.
 • Tuothan mahdollisuuksien mukaan omat välineet: esim joogamaton ja oman pyyhkeen.
 • Turvaväli (vähintään 2m) muihin tunnilla sekä aulassa, ohjeistathan myös lastasi.
 • Yski ja aivasta tarvittaessa hihaan.
 • Maskisuositus tunneilla viranomaisten antamien ohjeiden mukaisesti. Käytäthän maskia yleisissä tiloissa.
 • Pidämme Motiolla ovia aina sään salliessa auki, ovissa on ötökköverkot.
 • Saavu tunnille aikaisintaan 10min ennen oman tunnin alkua, mieluummin 5min. Vältä ylimääräistä tilassa oleskelua esim. jättämällä lapsen ovelle, mikäli hän pärjää jo itse tunnille valmistautuessaan. Tuntia ei saa jäädä seuraamaan aulaan. Puethan jo kotona treenivaatteet ja täytät pullosi.

Lisätietoja Motio.fi tai 0503726383/Heidi.

Pysytään terveinä!

Motion väki