Syyskausi ja covid-19

Ohjeistus voimassa toistaiseksi 1.8.2020 alkaen.

Kurssit: Koronatilanteen oleellisesti valtakunnallisesti muuttuessa voi kurssin varauksen perua myös ennen kurssin alkua. Mikäli tilamme joudutaan koronatilanteen vuoksi sulkemaan, pyrimme järjestämään tunnit ja kurssit ja niiden materiaalin joko etänä, ulkona tai siirrettynä myöhempään ajankohtaan.

Viikkotunnit: 1.8. alkaen muistathan peruuttaa tuntisi viimeistään 6h ennen tunnin alkua. Tuntien näkyvyys palaa varausjärjestelmässä 4 viikkoon.

Muistathan tunnilla:

– Edelleenkin kipeänä tai oireisena jäädään kotiin
– Käsienpesu aina Motiolle tullessa tai lähtiessä
– Käytä käsidesiä kesken tunnin
– Tuothan mahdollisuuksien mukaan omat välineet: esim joogamaton ja oman pyyhkeen
– Turvaväli muihin tunnilla, ohjeistathan myös lastasi
– Yski ja aivasta tarvittaessa hihaan
– Pidämme Motiolla ovia aina sään salliessa auki, ovissa on ötökköverkot 🙂
– Saavu tunnille aikaisintaan 10min ennen oman tunnin alkua, mieluummin 5min. Vältä ylimääräistä tilassa oleskelua esim. jättämällä lapsen ovelle, mikäli hän pärjää jo itse tunnille valmistautuessaan.

Tunneilla ollaan jo suhteellisen normaaliin tapaan. Tangoilla on max 2hlö kerrallaan vuorotellen ja alkulämmittelyt, leikit ja muu sisältö pyrkii myös välttämään lähikontaktia muihin. Pari ja ryhmäakrobatiaa emme toistaiseksi tee, mutta joillakin tunneilla teemme myös harjoitteita ratana ja kiertoharjoitteluna.

Avustus: Ohjaaja auttaa tarvittaessa aina oppilasta, mutta pääasiassa vain oppilaan luvalla. Vaaratilanteessa avustamme myös ilman lupaa.