Kevätkausi ja covid-19

Ohjeistus voimassa toistaiseksi 1.8.2020 alkaen.

Kurssit: Koronatilanteen oleellisesti valtakunnallisesti muuttuessa voi kurssin varauksen perua myös ennen kurssin alkua. Mikäli tilamme joudutaan koronatilanteen vuoksi sulkemaan, pyrimme järjestämään tunnit ja kurssit ja niiden materiaalin joko etänä, ulkona tai siirrettynä myöhempään ajankohtaan.

Viikkotunnit: 1.8. alkaen muistathan peruuttaa tuntisi viimeistään 6h ennen tunnin alkua. Tuntien näkyvyys varausjärjestelmässä 4 viikkoa.

Muistathan tunnilla:

– Edelleenkin kipeänä tai yhtään oireisena jäädään kotiin
– Jos tulet ulkomailta, toimithan THL:n ohjeiden mukaisesti, etkä tule tunnille 2 viikkoon
– Käsienpesu aina Motiolle tullessa tai lähtiessä
– Käytä käsidesiä kesken tunnin
– Tuothan mahdollisuuksien mukaan omat välineet: esim joogamaton ja oman pyyhkeen
– Turvaväli (vähintään 2m) muihin tunnilla, ohjeistathan myös lastasi
– Yski ja aivasta tarvittaessa hihaan
– Maskisuositus tunneilla viranomaisten antamien ohjeiden mukaisesti. Käytäthän maskia yleisissä tiloissa.
– Pidämme Motiolla ovia aina sään salliessa auki, ovissa on ötökkäverkot 🙂
– Saavu tunnille aikaisintaan 10min ennen oman tunnin alkua, mieluummin 5min. Vältä ylimääräistä tilassa oleskelua esim. jättämällä lapsen ovelle, mikäli hän pärjää jo itse tunnille valmistautuessaan. Tuntia ei saa jäädä seuraamaan aulaan. Puethan jo kotona treenivaatteet ja täytät pullosi.

Tunneilla: Tangoilla ja muilla välineillä on max 2hlö kerrallaan vuorotellen ja alkulämmittelyt, leikit ja muu sisältö pyrkii myös välttämään lähikontaktia muihin. Pari ja ryhmäakrobatiaa emme toistaiseksi tee, mutta joillakin tunneilla teemme myös harjoitteita ratana ja kiertoharjoitteluna. Huomaathan, että ryhmäliikunta ei ole avi:n mukaan 10hengen kokoontumisrajoituksen piirissä, mutta ryhmäkokoa pyritään pitämään kokoontumisrajoitusten suositusten mukaisina.

Avustus: Ohjaaja auttaa tarvittaessa aina oppilasta, mutta pääasiassa vain oppilaan luvalla. Vaaratilanteessa avustamme myös ilman lupaa.