Tiedote toiminnasta 12.5.2020

Hallituksen vaiheittain purkaessa rajoitustoimia, toimimme Motiolla myös samoin eli aloitamme taas pikkuhiljaa tunnit. Huomaattehan, että toimintamme elää edelleen tilanteen mukaan ja seuraamme koko ajan uusia ohjeistuksia ja suosituksia. Kyseinen tilanne on voimassa taas toistaiseksi.

Viikkotunnit ja kertakortit

– Viikkotunnit alkavat vaihtelevasti 14.5. alkaen ja pyörivät toistaiseksi hiukan vaihtelevilla aikatauluilla (koska pyrimme korvailemaan vielä samalla kevään kursseja).

– Jatkamme myös joidenkin viikkovideoiden kuvaamista asiakkaiden toiveesta. Tunnit kuvataan normaaleilla viikkotunneilla, mutta niillä ei näy osallistujia vain vaan ohjaaja. Todennäköisesti kuvataan Tiinan joogatunnit sekä kehonhuolto.

– 17.3. voimassa olleiden kertakorttien voimassaoloaika alkaa taas pyörimään 14.5. Lisäaikaa laitetaan kaikkiin kortteihin automaattisesti 2kk. Mikäli kaipaat esim. riskiryhmäläisenä korttiisi vielä lisää pidennystä, olethan yhteydessä ennen korttisi uutta umpenemisaikaa.

– Siirrämme peruutusdeadlinea toistaiseksi 4 tuntiin ennen tunnin alkua, mutta puhelimitse voit myös sairastuessa perua myöhemmin. Tunnit näkyvät 2vko ennakkoon järjestelmässä.

Aikuisten ja lasten kevään 2020 kurssit: teille on tulossa oma info sähköpostilla kevään/kesän kahdesta korvauskerrasta/tunnista viikoilla 21-24.

Kaikilla tunneilla ja kursseilla huomioi seuraava ohjeistus!

– Edelleenkin kipeänä tai oireisena jäädään kotiin
– Käsienpesu aina Motiolle tullessa tai lähtiessä
– Käytä käsidesiä kesken tunnin
– Tuothan mahdollisuuksien mukaan omat välineet: esim joogamaton ja oman pyyhkeen
– Turvaväli muihin tunnilla
– Yski ja aivasta tarvittaessa hihaan
– Pidämme Motiolla ovia aina sään salliessa auki, ampiaiskammoisille tiedoksi: Motiolle on tulossa ötökkäverhot kesäajaksi 🙂
– Desinfioimme tilaa ja välineitä mahdollisimman usein
– Tuntien osallistujamäärät pyörivät pieninä ja hallituksen linjausten mukaisina
– Saavu tunnille aikaisintaan 10min ennen oman tunnin alkua, mieluummin 5min. Jätämme tuntien väleihin 10-20 minuuttia väliä, jotta eri ryhmät eivät kohtaisi keskenään
– Teemme mahdollisuuksien mukaan niin paljon lisäjärjestelyitä, kuin vain pystymme, pitääksemme opetuksen koronatilanteeseen ja ohjeistuksiin sopivana

Terveisin

Motion Väki