Olen alle 15-vuotias, voinko osallistua aikuisten tankotanssitunneille?

Tuntimme on suunnattu yli 15-vuotiaille liikkujille, mutta voit osallistua mikäli uskot pysyväsi opetuksen mukana. Voit osallistua tunneille huoltajan kirjallisella luvalla, jonka voit tuoda vapaamuotoisena tekstinä allekirjoitettuna ensimmäiselle tunnillesi. Huoltaja voi myös allekirjoittaa valmiin lupalapun studiollamme ennen ensimmäistä tuntiasi. Muistathan, että meillä on myös lasten ja nuorten ryhmiä nuoremille oppilaille.

Olen alle 18-vuotias, voinko varata itse tuntini?

Alle 18-vuotiaan huoltaja on vastuussa lapsen varauksista, vaikka emme lupalappua tunnille osallistumista varten pyydäkkään.

Haluaisin tulla testaamaan tankotanssia tai ilma-akrobatiaa, mille tunnille voin tulla?

Voit tulla mille vain avoimen tason tunnille. Startti- tai kokeilutunteja on aina silloin tällöin, varsinkin kauden alussa.

Mitkä maksutavat teillä käy?

Meillä käy maksutapoina käteinen, yleisimmät pankki- ja luottokortit sekä Smartum, tyky, e-passi, sekä edenred maksutavat. Huomaathan, että näitä maksutapoja otamme harvemmin vastaan, joten niiden vastaanotossa saattaa olla hiukan muisteltavaa kassan takana ja kestää näin tovi enemmän 🙂

Miksi yksityishenkilön laskuun lisätään 5€ laskutuslisä, mikäli vaikka kurssin haluaa maksaa laskulla?

Laskuttaminen ei ole meille ilmaista ja vie selkeästi paljon enemmän aikaa, kuin kassalla maksun vastaanottaminen. Suurinosa rahaliikenteestämme tulee kassan kautta, joten olemme keskittäneet maksumme sinne. Kurssien hintoihin ei myöskään ole laskettu sisään laskutuksen hintaa, joten tapauksissa, jolloin kurssi halutaan maksaa laskulla, lisätään 5€ laskutuslisä.

Miksi kurssien varaus on sitovaa?

Kaikilla kursseilla ja tunneilla on suhteellisen pienet maksimiosallistujamäärät ja rattu määrä paikkoja. Varattu paikka voi viedä jonkun toisen paikan kurssilla. Vaikka kurssi ei tällä hetkellä olisikaan täynnä, on se hetkellisesti sattanut olla, mikäli lapsia on siirretty kurssilta toiselle. Tämäkin on saattanut estää innokkaan harrastajan ilmoittautumisen. Monet alkeisryhmät on hyvin usein täynnä.

Kurssit alkavat minimiosallistujamäärän täytyttyä, joten ohjaajien ja muiden osallistujien tulee tietää, toteutuuko kurssi vai ei.

Motiolla on vaihtoehtona myös harrastaa aikuisen luvalla aikuisten viikkotunneilla, jolloin sinun ei tarvitse sitoutua kurssimuotoiseen harrastukseen. Voit käyttää tätä vaihtoehtoa, mikäli et halua sitoutua kurssille. Järjestämme myös yleensä vähintään kerran vuodessa avoimet ovet, joihin voit tulla ilmaisekis koittamaan mitä vain välinettä tai lajia.

Sitova ilmoittautuminen tarkoittaa, että sitoudut maksamaan kurssin.

Sairastuin tai loukkaannuin kesken kurssin. Voiko kurssia siirtää tai hyvittää?

Lääkärintodistuksella voi: joko voi osallistua samalle kurssille seuraavassa ajankohdassa tai poissaolosi hyvitetään seuraavan kurssin maksussa. Rahaa ei hyvitetä takaisin poissaoloista.