Olen alle 15-vuotias, voinko osallistua aikuisten tankotanssitunneille?

Tuntimme on suunnattu yli 15-vuotiaille liikkujille, mutta voit osallistua mikäli uskot pysyväsi opetuksen mukana. Voit osallistua tunneille huoltajan kirjallisella luvalla, jonka voit tuoda vapaamuotoisena tekstinä allekirjoitettuna ensimmäiselle tunnillesi. Huoltaja voi myös allekirjoittaa valmiin lupalapun studiollamme ennen ensimmäistä tuntiasi. Muistathan kuitenkin, että kuten kuntosaliharjoittelukin, myös tankotanssin tietyt osa-alueet vaativat paljon voimaa ja nuorille saattaa olla hiukan erilaisia liikevariaatioita jatkotason tunneilla, kuin aikuisille. Muistathan, että meillä on myös lasten ja nuorten tankoakrobatiaryhmä nuoremille oppilaille.

Olen alle 18-vuotias, voinko varata itse tuntini?

Alle 18-vuotiaan huoltaja on vastuussa lapsen varauksista, vaikka emme lupalappua tunnille osallistumista varten pyydäkkään.

Haluaisin tulla testaamaan tankotanssia tai ilma-akrobatiaa, mille tunnille voin tulla?

Voit tulla mille vain avoimen tason tunnille. Tankotanssin starttitunteja on joka toinen keskiviikko, joilla saat helpoimman lähdön harrastukseen! Ilma-akrobatian starttitunteja on silloin tällöin viikkotunneissa.

Mitkä maksutavat teillä käy?

Meillä käy maksutapoina käteinen, yleisimmät pankki- ja luottokortit sekä Smartum liikuntasetelit sekä Smartum Saldo -kortti. Yrityksille ja yhdistyksille maksutapana käy myös lasku.