Olen alle 15-vuotias, voinko osallistua aikuisten tankotanssitunneille?

Tuntimme on suunnattu yli 15-vuotiaille liikkujille, mutta voit osallistua mikäli uskot pysyväsi opetuksen mukana. Voit osallistua tunneille huoltajan kirjallisella luvalla, jonka voit tuoda vapaamuotoisena tekstinä allekirjoitettuna ensimmäiselle tunnillesi. Huoltaja voi myös allekirjoittaa valmiin lupalapun studiollamme ennen ensimmäistä tuntiasi. Muistathan, että meillä on myös lasten ja nuorten ryhmiä nuoremille oppilaille.

Olen alle 18-vuotias, voinko varata itse tuntini?

Alle 18-vuotiaan huoltaja on vastuussa lapsen varauksista, vaikka emme lupalappua tunnille osallistumista varten pyydäkkään.

Haluaisin tulla testaamaan tankotanssia tai ilma-akrobatiaa, mille tunnille voin tulla?

Voit tulla mille vain avoimen tason tunnille. Startti- tai kokeilutunteja on aina silloin tällöin, varsinkin kauden alussa.

Mitkä maksutavat teillä käy?

Meillä käy maksutapoina käteinen, yleisimmät pankki- ja luottokortit sekä Smartum, tyky, e-passi, sekä edenred maksutavat. Huomaathan, että näitä maksutapoja otamme harvemmin vastaan, joten niiden vastaanotossa saattaa olla hiukan muisteltavaa kassa takana ja kestää näin tovi enemmän 🙂

Miksi yksityishenkilön laskuun lisätään 5€ laskutuslisä, mikäli vaikka kurssin haluaa maksaa laskulla?

Laskuttaminen ei ole meille ilmaista ja vie selkeästi paljon enemmän aikaa, kuin kassalla maksun vastaanottaminen. Suurinosa rahaliikenteestämme tulee kassan kautta, joten olemme keskittäneet maksumme sinne. Kurssien hintoihin ei myöskään ole laskettu sisään laskutuksen hintaa, joten tapauksissa, jolloin kurssi halutaan maksaa laskulla, lisätään 5€ laskutuslisä.