Miksi viikkotunti pitää perua viimeistään 6h ennen tunnin alkua?

Voit perua viikkotunnin 1.8.2020 alkaen viimeistään 6h ennen tunnin alkua varausjärjestelmän kautta. Tämän jälkeen varaus on sitova. Mikäli tunnille ei ole tullut tarpeeksi varauksia tähän mennessä, tunti perutaan. Mikäli sairastut tämän 6h rajan jälkeen, laitathan meille tekstiviestin 0503726383, ja hankithan lääkärin tai sairaanhoitajan todistuksen sairastumisestasi. Näin korona-aikaan myös esimerkiksi kuvankaappaus varatusta testiajasta käy hyvin. Kaikista peruuttamattomista ja ilman todistusta perutuista tunneista lähetämme erillisen 12€+laskutuslisä 5€ laskun, mikäli tuntia ei ole maksettu Motiolla viikon sisään peruuttamattomasta tunnista, näytetty todistusta sairastumisesta tai sovittu jotain muuta. Peruuttamaton paikka saattaa vaikuttaa tunnin toteutumiseen, suunnitteluun tai viedä joltain muulta paikan tunnilla.

Ymmärrämme toki, että sairastumisia tai akuutteja oikeuta hätätilanteita saattaa tulla myös lyhyemmällä varoitusajalla. Eikä tunneille toki myöskään saa tulla kipeänä. Asiakkaiden tasapuolisen kohtelun vuoksi haluaisimme kuitenkin nähdä myös jonkinlaisen todisteen, että ollaan oikeasti oltu kipeänä, eikä tunteja peruta vain huvin vuoksi. Tunneilla on rajattu määrä paikkoja ja minimiosallistujamäärä, jotta se toteutuu. Myöhässä peruttu tunti on saattanut viedä jonkun paikan tai olisi saattanut vaikuttaa tunnin toteutumiseen. Ohjaaja saattaa myös suunnitella tunnin osallistujien tai heidän määränsä mukaan tai lisätä/poistaa tiettyjä välineitä etukäteen ilmoittautumisten perusteella eli käyttää siihen enemmän valmisteluaikaa. Tämän vuoksi toivomme arvostusta 6h peruutuksen rajaa sekä tekemäämme työtämme kohtaan.

Olen alle 15-vuotias, voinko osallistua aikuisten tankotanssitunneille?

Tuntimme on suunnattu yli 15-vuotiaille liikkujille, mutta voit osallistua mikäli uskot pysyväsi opetuksen mukana. Voit osallistua tunneille huoltajan kirjallisella luvalla, jonka voit tuoda vapaamuotoisena tekstinä allekirjoitettuna ensimmäiselle tunnillesi. Huoltaja voi myös allekirjoittaa valmiin lupalapun studiollamme ennen ensimmäistä tuntiasi. Muistathan, että meillä on myös lasten ja nuorten ryhmiä nuoremille oppilaille.

Olen alle 18-vuotias, voinko varata itse tuntini?

Alle 18-vuotiaan huoltaja on vastuussa lapsen varauksista, vaikka emme lupalappua tunnille osallistumista varten pyydäkkään.

Haluaisin tulla testaamaan tankotanssia tai ilma-akrobatiaa, mille tunnille voin tulla?

Voit tulla mille vain avoimen tason tunnille. Startti- tai kokeilutunteja on aina silloin tällöin, varsinkin kauden alussa.

Mitkä maksutavat teillä käy?

Meillä käy maksutapoina käteinen, yleisimmät pankki- ja luottokortit sekä Smartum, tyky, e-passi, sekä edenred maksutavat. Huomaathan, että näitä maksutapoja otamme harvemmin vastaan, joten niiden vastaanotossa saattaa olla hiukan muisteltavaa kassan takana ja kestää näin tovi enemmän 🙂

Miksi yksityishenkilön laskuun lisätään 5€ laskutuslisä, mikäli vaikka kurssin haluaa maksaa laskulla?

Laskuttaminen ei ole meille ilmaista ja vie selkeästi paljon enemmän aikaa, kuin kassalla maksun vastaanottaminen. Suurinosa rahaliikenteestämme tulee kassan kautta, joten olemme keskittäneet maksumme sinne. Kurssien hintoihin ei myöskään ole laskettu sisään laskutuksen hintaa, joten tapauksissa, jolloin kurssi halutaan maksaa laskulla, lisätään 5€ laskutuslisä.

Miksi kurssien varaus on sitovaa?

Kaikilla kursseilla ja tunneilla on suhteellisen pienet maksimiosallistujamäärät ja rattu määrä paikkoja. Varattu paikka voi viedä jonkun toisen paikan kurssilla. Vaikka kurssi ei tällä hetkellä olisikaan täynnä, on se hetkellisesti sattanut olla, mikäli lapsia on siirretty kurssilta toiselle. Tämäkin on saattanut estää innokkaan harrastajan ilmoittautumisen. Monet alkeisryhmät on hyvin usein täynnä.

Kurssit alkavat minimiosallistujamäärän täytyttyä, joten ohjaajien ja muiden osallistujien tulee tietää, toteutuuko kurssi vai ei.

Motiolla on vaihtoehtona myös harrastaa aikuisen luvalla aikuisten viikkotunneilla, jolloin sinun ei tarvitse sitoutua kurssimuotoiseen harrastukseen. Voit käyttää tätä vaihtoehtoa, mikäli et halua sitoutua kurssille. Järjestämme myös yleensä vähintään kerran vuodessa avoimet ovet, joihin voit tulla ilmaisekis koittamaan mitä vain välinettä tai lajia.

Sitova ilmoittautuminen tarkoittaa, että sitoudut maksamaan kurssin.

Sairastuin tai loukkaannuin kesken kurssin. Voiko kurssia siirtää tai hyvittää?

Lääkärintodistuksella voi: joko voi osallistua samalle kurssille seuraavassa ajankohdassa tai poissaolosi hyvitetään seuraavan kurssin maksussa. Rahaa ei hyvitetä takaisin poissaoloista.

Lapseni haluaa olla kurssilla kaverin kanssa samalla välineellä/yksin. Miksi tämä ei aina onnistu?

Yleisesti ottaen otamme kursseille max 2hlö/väline. Mikäli osallistujamäärä jää vähäisemmäksi, saattaa jokainen joutua/päästä myös yksin välineelle. Välineellä vuorotellaan tunnin aikana ja sen tai käsien puhdistuksesta huolehditaan aina vaihtaessa. Suurin osa lajeistamme vaatii myös voimaa, joten oman vuoron odottaminen tekee jopa hyvää palautumisen ja turvallisen harjoittelun kannalta.

Osalla kursseista määräämme tällä hetkellä oppilaita tutun parin kanssa samalle välineelle tartuntariskien minimoimiseksi tai paikka saattaa määräytyä myös esim välineen koon mukaan. Kannustathan kotona myös lastasi kertomaan, haluaako hän olla yksin vai kaverin kanssa samalla välineellä, vaikka koitamme paikkoja tasapuolisesti kierrättääkin. Ohjaaja ei voi ilma tätä tietoa myöskään tietää lasten omia mieltymyksiä. Osalla tunneista lapset haluavat ehdottomasti olla mieluummin yksin välineellä ja toisilla taas ehdottomasti parin kanssa ja kummastakin saamme tasapuolisesti kyselyitä 🙂