Kevätkausi 2018

Alkeet: maanantaisin 18:00-18:50

Jatko: maanantaisin 18:50-19:40

Suositusikä: yli 8-vuotiaat

Kevätkausi 22.1.-6.5.2018

Ei tunteja talvilomalla vko 9 eli 26.2.-4.3., pääsiäisenä 30.3.-2.4. tai vappuna 30.4.-1.5.

Hinta: 98€

Tankotanssi on hauska ja monipuolinen harrastus, joka luo lapselle hyvän liikunnallisen pohjan. Tankotanssi ja akrobatia kehittää hyvin lapsen omaa kehon hahmotusta, motoriikkaa, koordinaatiokykyä sekä notkeutta. Lasten tankoakrobatiakurssi on suunniteltu erityisesti kasvavassa iässä oleville lapsille, vaikka lapset saavatkin vanhemman luvalla osallistua myös aikuisten tankotanssitunneille.

Teemme tunneilla monipuolisesti tekniikkaa, oheisharjoituksia sekä koreografiaa. Akrobatiataidoista on myös hyötyä tankotanssin lattialla tehtävissä liikkeissä. Tankotanssissa voivat myös lapset ja nuoret kilpailla ja myös lapsilla on mahdollisuus hakea studion valmennusryhmään mukaan. Syksyllä 2018 aloitamme todennäköisesti lapsille oman valmennusryhmän.

Ryhmien minimikoko on 4 lasta toteutuakseen ja ryhmään on rajattu määrä paikkoja. Hinta ei sisällä vakuutusta Motion puolesta, joten tarkistathan, että lapsesi tapaturmavakuutus on kunnossa, vaikka toivommekin, ettei haavereita pääse käymään. Käythän alkeissa vähintään puoli vuotta ennen siirtymistä jatkoryhmään.

Huomaathan, että mikäli kevään 2018 alkeisryhmään ilmoittautuu alle 4 lasta, yhdistämme alkeis- ja jatkoryhmät jatkoryhmän tuntipaikalle.

Tankotunneille mukaan:

  • juomapullo
  • pieni pyyhe
  • sortsit ja pitkät housut lämmittelyä varten
  • hiukset kiinni
  • purkat ja korut pois

Ilmoittaudu TÄSTÄ