Harrastatko Motiolla jotain sirkuslajeistamme? Akrobatiaa, tankoakrobatiaa, ilma-akrobatiaa? Haluatko kehittyä nopeammin, päästä esiintymään myös muualle tai joissakin lajeissa jopa kilpailemaan?

Mitä ryhmä sisältää?

Kesän 2018 alussa aloittaa toimintansa lasten kehitysryhmä, joka valmentaa lapsia tulevia esityksiä ja kilpailuja varten. Ryhmän toiminta on pitkäjänteistä, joten ryhmään sitoudutaan useamman vuoden tavoitteita miettien. Haemme ryhmään jäseniä eri lajeista, mutta ryhmässä harjoitellessa tehdään jokaiselle lajille ominaisia harjoitteita. Ryhmäläisiltä oletetaan sitoutumista myös järjestää muut harrastukset sen mukaan, että kehitysryhmän harjoitukset ja tapahtumat ovat etusijalla. Ryhmäläiset esiintyvät automaattisesti Motion joulu- ja kevätnäytöksessä ja mahdollisesti myös muissa tapahtumissa, joihin saatamme lähteä ja toimivat esikuvina muille lapsille.

Kehitysryhmäläisiä ohjataan henkilökohtaisemmin myös kyseiselle lapselle sopiville tunneille hänen tavoitteisiinsa nähden ja vanhempien ja lapsen kanssa käydään keskusteluja harjoitusmäärästä ja tavoitteista. Kehitysryhmäläisen tulee jatkaa harrastusta myös muissa yhdessä sovituissa ryhmissä, sekä tarvittaessa käydä myös muiden lajien tai aikuisten tunneilla.

Harjoitukset

Pelkän kehitysryhmän kausimaksu määräytyy tuntien määrän mukaan, keskimääräinen tuntihinnan arvio noin 8-10€. Varsinaisia pelkän kehitysryhmän tunteja on noin kerran viikossa muiden harjoitusten lisäksi. Muut tunnit ja kurssit maksetaan normaaliin tapaan. Kehitysryhmäläiset ostavat myös Motion edustusasut ja tarvittaessa omat esitys- ja kilpa-asut. Kehitysryhmän tunteja tulee olemaan myös jonkin verran loma-aikoina, ei pelkästään syys- ja kevätkaudella. Kesällä 2018 pidämme myös muutaman viikon verran lomaa, jonka ilmoitamme lähempänä. Kesän 2018 harjoitukset tulevat olemaan arki-iltoina, syksyn 2018 harjoitukset tulevat olemaan sunnuntaisin klo 12-17 välillä. Keväälle 2019 pyrimme siirtämään tunnit taas arki-illoille.

Kilpaileminen tankotanssissa

Tankotanssissa soolona/duona kilpaileminen vaatii kehitysryhmän kautta aikuisten valmennusryhmään mukaan pääsyä. Näin pystymme varmistamaan lapsen valmiuden ja turvallisuuden kokonaisen oman numeron hallintaan suurella lavalla kilpailuissa. Emme laita lasta kilpailemaan, ennen kuin lapsi on valmis taidollisesti ja henkisesti siihen ja harjoittelee ahkerasti tavoitteitaan kohti.

HAKU RYHMÄÄN:

Kehitysryhmän hakutilaisuus on lauantaina 26.5. klo 11:15-15 Motiolla.

Otamme kehitysryhmään 3-6 lasta/nuorta. Ilmoitamme viikkoa ennen hakutilaisuutta jokaiselle oman ajan, joten paikalla tulee olla vain noin tunnin verran ja kaikki hakijat ovat paikalla hiukan lomittain. Lapsi tulee hakutilaisuuteen huoltajansa kanssa ja valmistelee maksimissaan 1-2 minuutin esityksen soolona omasta osaamisestaan omavalitsemaansa musiikkiin. Musiikki voidaan hiljentää esityksen loppuessa, joten sen ei tarvitse olla muokattu millään tapaa. Esitys voi olla esimerkiksi koottu kevätjuhlan esitysliikkeistä, kunhan on yhtenäinen kokonaisuus ilman taukoja. Myös rekvisiittaa saa halutessaan käyttää. Kaikki Motiolta löytyvät välineet ovat käytettävissä. Numeron voi tehdä normaaleissa harjoitusvaatteissa, musiikki mukaan muistitikulla mp3-muodossa.

Ilmoittaudu hakuun varausjärjestelmän ”tapahtumat” välilehdellä viimeistään viikkoa ennen hakutilaisuutta, TÄSTÄ. Ilmoitathan lapsen huoltajan nimellä. Järjestelmä kysyy lapsesta lisätietoja automaattisesti, kun siirryt eteenpäin. Ilmoittauduttuasi saat käydä ilmaiseksi vapailla treeniajoilla harjoittelemassa omaa numeroasi Motiolla. Soolojen jälkeen keskustelemme lapsen ja vanhempien/vanhemman kanssa lapsen tavoitteista ja harjoittelumotivaatiosta jokaisen hakijan kanssa henkilökohtaisesti. Ilmoitamme ryhmään pääsystä noin viikon sisään hakutilaisuudesta.

Mietithän vielä seuraavia kohtia, ennen kehitysryhmään hakemista 🙂

Kehitysryhmään hakevan odotetaan

  • – osoittavan kiinnostusta omaan lajiinsa, harjoitteluun ja esiintymiseen
  • – tekevän myös kotona harjoituksia, kuten venyttelemään
  • – harrastavan Motiolla vähintään yhtä lajia, vähintään puolen vuoden, mieluummin vähintään vuoden ajan ennen ryhmään hakemista
  • – harjoittelevan ryhmissä, joissa suositusikä on vähintään 8-vuotta (tankoakrobatia, ilma-akrobatia, akrobatia)
  • – olemaan valmis ottamaan lisälajeja ja tunteja valmennuksen tueksi omien tavoitteiden saavuttamiseksi

Mikäli sinulla jäi kehitysryhmän toiminnasta kysyttävää, voit soitella Heidille 050 372 6383. Juttelemme vasta hakutilaisuudessa kunkin lapsen omista valmuuksista ja tavoitteista sekä lapsen, että huoltajan kanssa.

Tervetuloa mukaan iloiseen harjoitteluryhmään 🙂