Syyskausi 2018

Alkeet: torstaisin 19:05-19:55

Jatko: torstaisin 17:00-17:50

Suositusikä: yli 7-vuotiaat

Syyskausi 27.8.-9.12.2018

Ei tunteja syyslomalla vko 42 eikä 6.12 itsenäisyyspäivänä

Hinta 98€

Lasten ilma-akrobatiakurssilla pääset tutustumaan ilma-akrobatian ihmeelliseen maailmaan. Tunneilla tutustumme kuukausittain eri välineisiin, kuten trapetsiin, rengastrapetsiin, vertikaalikankaaseen, sekä köyteen. Lapsi saa valita kauden loppupuolella välineen, jota haluaa tehdä viimeisillä kerroilla enemmän.

Ilma-akrobatia kehittää mm. motoriikkaa, kehonhallintaa ja notkeutta ja on hauskaa! Käythän lattia-akrobatiatunneilla kehittämässä kehonhallintaasi, kunnes olet valmis lentämään. Akrobatiatunnit eivät ole kuitenkaan vaatimuksena ilma-akrobatiaan osallistumiseen, mutta perus akrobatiataidot kuten kuperkeikat ja kärrynpyörät auttavat ilma-akrobatiassa. Käythän ensin vähintään puoli vuotta alkeissa, ennen siirtymistäsi jatkotunneille. Mikäli alkeiden sisältö oli sinulle vielä haastavaa, käythän alkeissa niin kauan, että taidot sujuvat 🙂

Ryhmän minimikoko on 4 lasta toteutuakseen ja ryhmään on rajattu määrä paikkoja. Hinta ei sisällä vakuutusta Motion puolesta, joten tarkistathan, että lapsesi tapaturmavakuutus on kunnossa, vaikka toivommekin, ettei haavereita pääse käymään.

Katso kaikkien lasten yleiset ohjeet tunnille pukeutumisesta ja maksusta,

ja ilmoittaudu mukaan TÄSTÄ