Kevätkausi 2018

Suositusikä: yli 9-vuotiaat

Alkeet: tiistaisin 16:40-17:30

Jatko: torstaisin 19:10-20:00

Kevätkausi 22.1.-6.5.2018

Ei tunteja talvilomalla vko 9 eli 26.2.-4.3., pääsiäisenä 30.3.-2.4. tai vappuna 30.4.-1.5.

Hinta: 98€

Lasten ilma-akrobatiakurssilla pääset tutustumaan ilma-akrobatian ihmeelliseen maailmaan. Tunneilla tutustumme kuukausittain eri välineisiin, kuten trapetsiin, rengastrapetsiin, vertikaalikankaaseen, sekä köyteen. Testaamme myös liinoja ja mahdollisesti bungeevyötä. Lapsi saa valita kauden loppupuolella välineen, jota haluaa tehdä viimeisillä kerroilla enemmän.

Ilma-akrobatia kehittää mm. motoriikkaa, kehonhallintaa ja notkeutta ja on hauskaa! Käythän lattia-akrobatiatunneilla kehittämässä kehonhallintaasi, kunnes olet valmis lentämään 🙂 Akrobatiatunnit eivät ole kuitenkaan vaatimuksena ilma-akrobatiaan osallistumiseen, mutta perus akrobatiataidot kuten kuperkeikat ja kärrynpyörät auttavat ilma-akrobatiassa. Käythän ensin vähintään puoli vuotta alkeissa, enne siirtymistäsi jatkotunneille.

Ryhmän minimikoko on 4 lasta toteutuakseen ja ryhmään on rajattu määrä paikkoja. Hinta ei sisällä vakuutusta Motion puolesta, joten tarkistathan, että lapsesi tapaturmavakuutus on kunnossa, vaikka toivommekin, ettei haavereita pääse käymään.

Ota tunnille mukaan:

  • pitkähihainen ja -lahkeinen paita ja housut
  • hiukset kiinni
  • korut ja purkat pois
  • juomapullo

Ilmoittaudu TÄSTÄ