Käytössämme on sähköinen ajanvarausjärjestelmä, johon kirjautumalla voit varata haluamasi kurssin tai tunnin. Viikkotunnit voit myös perua viimeistään 8h ennen tunnin alkua kirjautumalla sisään ja perumalla tunnin. Muistathan, että kurssien ja workshoppien varaus on sitova. Lasten ilmoittautumisen voi perua, mikäli lapsi ei sovellukkaan kyseiselle kurssille. Huomaathan, että alle 18-vuotiaan huoltaja on vastuussa lapsen/nuoren varauksista. Luethan varausehdot rekisteröityessäsi!

Näet aina kirjautumalla sisään kaikki omat varauksesi, sekä voit tarkistaa kurssien päivämääriä.

Ilmoittaudu aikuisten (ja aikuinen & lapsi) kursseille TÄSTÄ

Ilmoittautuminen lasten kursseille

tapahtuu myös ajanvarausjärjestelmän kautta. Ilmoittautuminen tapahtuu vanhemman nimellä ja profiililla, otamme lasten nimet ylös ensimmäisellä kerralla tunnin yhteydessä. Voit myös ilmoittaa useamman lapsen samalla profiililla sekä käyttää silti profiiliasi omiin tunti/kurssivarauksiisi. Mikäli sinulla on muuta kerrottavaa lapsestasi, mikä saattaa vaikuttaa tunteihin, ilmoitathan niistä puhelimitse tai sähköpostitse.

Mikäli olet ollut syksyllä 2017 jollakin lasten kurssilla, voit ilmoittautua myös sähköpostitse samaan ryhmään ohjaajallesi 🙂 paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ilmoittaudu lasten kursseille TÄSTÄ